520 Bin Liralık Gelinlik!

Düğün için yapılan alışverişlerde her daim en lüks ve pahalı kıyafet tartışmasız gelinlik olmakta. Ünlülerin gelinlikleri ise genellikle özel yapım ve pahalı fiyatlar karşılığında satın alınıyor. Ünlülerin bu şekilde yaptıkları tercihler ise düğün öncesi de gelinliğin konuşulmasına sebep oluyor.

Nitekim İngiltere’de futbol oynayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’in dünya evine gireceği sevgilisi Amine Gülşe’nin gelinliğinin dudak uçuklatan maliyete alındığı yazıldı.

GELİNLİK TASARIMI LÜBNANLI TASARIMCIYA AİT!

Mesut Özil ve Amine Gülşe, bu yaz düğün yapacaklar. İngiltere’de haziran ayında yapılacak olan düğün öncesinde konuşulacak çok fazla detay bulunuyor. İngiliz basını da Özil’in özel hayatına dair bu detaya ulaşarak gelinliğin fiyatını manşetten duyurdu. Gülşe’nin gelinliği tam 520 Bin lira.

100 Bin dolar karşılığında yapılacak olan gelinlik şimdiden üretime girdi. Bu gelinlik son yıllarda en pahalı gelinliklerden biri. Hatta tüm zamanlara bakıldığında daha maliyetli gelinlik giyen bir isim olduğunu söylemek mümkün değil.

HAFTALIK KAZANCININ YARISINDAN DAHA AZ!

Aslında 100 Bin dolar bir çok kişi için çok görünse de Mesut Özil’in elde ettiği gelirin yanında konuşulacak bir rakam değil. Haftalık 320 bin sterlin, aylık ise 1 Milyon 280 Bin sterlin kazancı olan Mesut Özil’in gelinlik için ödediği rakam haftalık kazancının çeyreğine tekabül ediyor. Gelinlik fiyatı aynı zamanda Özil’in kazancının yeniden konuşulmasına da sebep olmuş durumda.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın