Adasea ile Rahat Bir Tatil…

Please Add Photos <br> to your Gallery

Yaz denince çoğumuzun aklına gelen şey tatildir, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıp bütün kışın yorgunluğunu üzerimizden atabileceğimiz sakin bir tatil… Tesettürlü kadınlar için veya daha muhafazakar giyinmeyi tercih eden hanımlar için bahsedilen deniz, kum, güneş tatili her zaman çok da kolay olmayabiliyor ne yazık ki. Ya da şöyle söyleyelim, olmayabiliyordu. Bir süredir moda endüstrisinin tesettürlü kadınları farketmesi ve belki de daha bilinçli ve mütedeyyin insanların moda sektöründe etkin olarak yer alması sayesinde deniz tatili tesettürlü kadınlar için mümkün ve eğlenceli bir hale gelebildi. Peki ideal bir tatil için tesettür mayo alırken nelere dikkat etmek gerekir? Rahat bir deniz tatili için ideal tesettür mayo tercihi nasıl yapılır? Tasarımdan kumaşa nelere dikkat etmek gerekir?

Tesettür mayo olarak kabul edilen tesettürlü mayoların kullanılması dışardan bakıldığı kadar kolay değil. Yüzerken şişkinlik yaparak rahatsız etmeyecek, denizden çıkıldığında giyeni üşütmeden hemen kuruyacak ve üzerine bulaşan kumların kolayca akıp gitmesi için özel olarak dizayn edilmiş olması gerekecek. Küçük problemler gibi görünen bu sorunlar tesettürlü bir kadının kış boyu hevesle beklediği tatilini cehenneme çevirebilecek etkenler ne yazık ki. Öte yandan, mayonun denizden çıktığınızda yapışmayacak özel bir kumaştan üretilmiş olması gerekiyor.

Tesettür mayo denildiğinde akla gelen sorunlardan birisi de tasarım elbette. Tesettür mayo teknik olarak denize ve yüzmeye uygun olması gerekirken, aynı zamanda tasarım olarak biz kadınları memnun edecek kadar güçlü olması gerekli. Yazın enerjisini yansıtacak canlı renklerin bizi mahremiyet açısından rahat ettirecek ama aynı zamanda şıklığımıza yakışır şekilde tasarlanmış bir üründe buluşması çok önemli. Tesettür mayo üreticileri de zaman içinde bu konuda kendilerini geliştiriyorlar, geçtiğimiz zaman içinde tasarımlar hem estetik hem de kullanım rahatlığı açısından göz dolduruyor.

Kadınlar kendilerini daha özgürce ifade etmeye başladıkça tasarımlar da buna paralel olarak gelişiyor. Bu konuda sosyal medyanın etkisini de yadsımamak gerekir. Tesettür mayo konusunda özellikle türbanların tasarımı da çok önemli , yüzerken ve güneşlenirken kaymaması ve kafanızdan çıkmaması, iğne gibi ekstra bir alet kullanmaya gerek olmaması en ideali tabii ki. Bu konuda dikkatli olan bir kaç marka var, Adasea markası bunlardan birisi, tesettür mayoda ki türbanlar tatil boyunca rahat etmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmış. Öte yandan Adasea Tesettür mayo yıllardır biriktirip işledikleri tekstil tecrübelerini tesettür mayo kumaşında ve tasarımında kullanarak biz kadınlar için hem şık kullanışlı tesettür mayoları üretmeyi başarmış.

Rahat ve kendi değerlerinize uygun bir yaz tatili geçirmek istiyorsanız, Adasea sizi mutlu edecek…

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak