Anadolu Mutfağının En İyi Temsilcisi Aila’da İftar Ziyafeti

Anadolu mutfağının şehirdeki en iyi temsilcilerinden Aila, Ramazan ayında, zarif atmosferinde sunduğu muhteşem iftar menüsüne eşlik eden klasik Türk müziği ezgileriyle, misafirlerini ağırlamaya hazır…

Fairmont Quasar Istanbul’un bahçe katında yer alan ve Anadolu mutfağının lezzet mirasını kusursuz servis anlayışı ile birleştiren Aila, Ramazan ayı boyunca, çok özel bir iftar menüsü sunuyor.

Aila’nın Mutfak Şefi Kemal Can Yurttaş tarafından hazırlanan iftar menüsünde zengin iftariyelikler, tıpkı bir aile sofrasındaki gibi, paylaşım esası ile masaya servis edilen soğuk başlangıçlar ve ara sıcakların yanı sıra Anadolu’nun zengin mutfak mirasından ilham alınarak oluşturulan seçmeli ana yemekler ve leziz tatlı büfesi yer alıyor.

Dostlarla ve aileyle paylaşılan, hem damaklara hem de ruha dokunan Ramazan akşamları, 2 Nisan – 1 Mayıs 2022 tarihleri arasında Aila’da sizleri bekliyor.

Rezervasyon: 0531 258 33 33

 

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak