Ankara Kitap Fuarı’na Yüksek Katılım!

Ankara’da düzenlenen kitap fuarı yoğun bir ilgi gördü. Çok sayıda yayıncının, yazarın ve okuyucunun buluştuğu kitap fuarındaki kalabalık, yayın evlerini ve yazarları mutlu etti.

Son yıllarda Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen kitap fuarları fazlaca ilgi görüyor. Bunlar arasında İzmir ve İstanbul’daki kitap fuarları özellikle Türkiye’nin fazlaca öne çıkan kitap fuarlarından biri konumunda. Ankara’daki fuar için ise yeni önemli kararlar alındı.

YILDA İKİ KEZ DÜZENLENECEK!

Ankara kitap fuarı bundan sonra yılda iki kez düzenlenecek şekilde ayarlanacak. Tarihler ise Mart ve Ekim olarak belirlendi. Eylül Fuarcılık tarafından organize edilen fuar için alınan bu karar ile birlikte ilk defa aynı fuar yılda iki kez düzenlenecek.

  1. kez düzenlenen Ankara’daki kitap fuarının bu yılın ikinci ayağı Ekim 2019’da gerçekleşecek.

6 GÜNDE 300 BİN OKUR!

Yapılan açıklamada fuara katılım gösteren okur sayısı da açıklandı. Toplam 300 bin ziyaretçi kitap fuarına katıldı. Fuarın iki haftalık bir süreyla düzenlendiğini düşünürsek kalan bir hafta içerisinde bu sayının ikiye katlanması muhtemele.

Fuarda çok farklı görüşlere sahip yazarlar ve yayın evlerinin yer alması çeşitliliği de arttırıyor. Tüm kitap türlerini ve tüm yaşlara hitap eden kitapları fuarda bulmak mümkün. Ankara’da yaşıyorsanız fuarı kapanmadan ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. İmza almak isteyeceğiniz önemli yazarlarla da organizasyon kapsamında karşılaşmanız ve imza almanız mümkün.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın