Antalya Fashion Week Hazırlıkları Tamamlandı!

Konu moda olunca moda günleri birbirini takip ediyor. Gerek Türkiye’de gerek yurt dışında çok sayıda moda haftası için en uygun zaman kış ayları olarak görülüyor. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen İzmir’deki moda günlerinin ardından şimdi gözler Antalya’daki moda haftasına çevrildi. Türkiye’de özellikle İstanbul Fashion Week ile dünya çapında ün elde eden ülkemiz Antalya’daki moda haftasıyla da yine yoğun talep görmesi bekleniyor.

ANTALYA’DA HAZIRLIKLAR TAMAM!

Mart ayında gerçekleşecek olan organizasyon için tüm hazırlıkların bitmiş olduğu aktarıldı. 3 Tam gün sürecek olan organizasyonda Türk ağırlıklı marka ve tasarımcılar yer alacak. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenmesi ve bu yıl ikincisi olacak olan Antalya’daki moda haftasının ilerleyen yıllarla birlikte global anlamda da değerlenebileceği görüşü hakim.

Tasarımlar kadar makyaj ve saç tasarımlarının da konuşulması beklenen defileler için özel saç modellerini görmeniz mümkün. Tarık Uludağ’ın üstlenmiş olduğu saç tasarımları için renk katacağı düşünülüyor.

Katılımda bulunmak isteyen profesyoneller 6-8 Mart tarihleri arasında davetiye talebinde bulunabilir. Otelde gerçekleşecek olan moda haftası için davetiyeler hazır.

Yapılan açıklamaya göre toplam 30 model podyumda bir çok markanın kıyafetlerini sergileyecek. Markalar yurt içi ağırlıklı olsa da defiledeki modeller yurt dışı ağırlıklı olacak. Muratpaşa Belediyesi tarafından da desteklenen organizasyonun sürekli hale getirilmesi, üzerine ekleyerek her yıl daha iyisini yapması bekleniyor.

Açıklanan moda programı 6 Mart günü 18:00’daki kokteyl ile start alacak. İkinci gün saat 20:00’de, üçüncü gün ise saat 16:00’da başlayacak. Organizasyonun bitiş gününde moda üzerine söyleşi gerçekleşerek kapanış yapılacak.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak