Anvelop Etek Nedir: Nasıl Kombinlenir?

Anvelop Etek Nedir?

2019 sezonu yeni bir trende ev sahipliği yaparken aynı zamanda ne kadar iddialı olduğunu da hepimize kanıtlıyor. Anvelopkesim  ilk kez ünlü tasarımcı Diana Von Furstenberg ile hayatımıza giriş yapmıştı. Ve o günden bu güne bu trend zaman zaman elbiselerle de karşımıza çıksa da, bu yaz artık en farklı Anvelop Etek Modelleriyle tamamen dolaplarımızda yerlerini almaya başladılar.

Anvelop Etek kesim ve kalıbı ile gerçekten de iddialı ve şık modellerden biri. Yırtmaç seven kadınlar için şık ve her ortama, stile uygun. Bu yaz sık sık sokak modasında da rastladığımız bu trendin, ister gideceğin bir ortamda ister günlük stilinde sana eşlik etmesini istemez misin? Belki de gideceğin ilk buluşman da etkileyici bir kıyafet arıyorsan işte bu kombin tam da senin için!

Anvelop Etek Nasıl Kombinlenir

Hem de sezonun en trend parçalarıyla beraber kombinlendiğinde en şık sen olacaksın. Omzu düşük beyaz bir bluz ile tüm gözleri üzerine çekerken, sezonun en hit anvelop eteği ile de dengeli bir uyum yakalaman mümkün olacak. Tabii ki bununla kalmayıp yüz ifadesi tasarımlarına sahip çantaların bu yıl ne kadar popüler olduğunu duymuşsundur. İşte son dokunuş bu trend ayakkabı ve çantanı da yanına aldığında harikalar yaratmaya hazır olmalısın!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak