Arzu Kaprol “Arzyu” ile Gelinlik Dünyasına Adım Attı

Arzu Kaprol ve Özlem Cönger birlikteliğinden doğan Arzyu, Kaprol’un özel olarak hazırladığı gelinlik koleksiyonundan oluşuyor. Özgün tasarıma önem veren gelinlerin yeni gözdesi olacak Arzyu, gücünü kadın birliğinden alıyor.  Gelinlik dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan bu iki kadın, tasarımı ve iş dünyasını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Düğün sezonu başlarken özel tasarım kıyafetlere adını yazdıran Arzu Kaprol, Teşvikiye’de bulunan yeni showroom’unda ilk defa görücüye çıkan gelinlik koleksiyonunu beğeniye sundu. Taze kreasyon 35 adet birbirinden farklı parçadan oluşuyor. Tasarımlar tüm gelin adaylarına hitap edecek biçimde hazırlandı. Geometrik çizgi severler kadar taş ve tüy detaylarına hayran olanlar da unutulmadı. Alışılmışın dışında bir çizgide ilerleyen koleksiyonda daha önce rastlanmamış tarzları görmek de mümkün.

Gelinliğin temelini oluşturan en önemli parça kumaş. Bu nedenle koleksiyonda gelinlerin rahat hissedebileceği ve taşıyabileceği kumaşların kalitesi yüksek tutulmuş. Tafta, ipek, şifon ve daha birçok özel kumaş koleksiyonu tamamlıyor. Bütün parçalar tek tek elle işleniyor.

Koleksiyonda gelinliği tamamlayıcı parçalar da unutulmamış elbette. Marjinal olmayı seven gelinler için klasik tonların yanı sıra, lacivert, sarı, fuşya gibi canlı ve dikkat çekici renkler de showroomda mevcut.

Adını saç aksesuarlarıyla üst sıralara taşıyan Gaios da mağazada yerini aldı. Işıltıyı ve çiçek detaylarını seven gelinler Gaios ile bütünlüğü kısa sürede yakalayacaklar.

Mağazaya ulaşmak ve randevu almak için:

Mağaza konumu: Teşvikiye

Instagram: @arzyubridal

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın