AYSHA WEEKEND’DE NELER OLDU?

AYSHA WEEKEND’DE NELER OLDU?

28 Haziran Cuma günü Wome Deluxe yolculuğu ile başlayan Aysha Weekend, birbirinden güzel etkinlikler ile birlikte 30 Haziran Pazar akşamı son buldu.

Cuma günün erken saatlerinde buluşulan havaalanında güzel dostluklara eşlik eden kahvelerimizden çıkan dumanların arasında, modadan, kültür&sanattan ve tasavvuftan bahsederek yolculuğumuz başladı. Tuğçe Bayıroğlu, Feyza Hakyemez, Fatma Zeynep Çilek, Safiye Ekiz, Uzm. Psikolog Berin Tuncel, Hilal Oğuzkan, Zeynep Şeker(lezizsalatalar), Dilara Nazan Ertan, Gülsüm İzgü, Esra Keküllüoğlu, Rengin Şahin ve Yağmur Şerifoğlu’nun aralarında bulunduğu Aysha Weekend ekibi, yolculuk sonrasında Wome Deluxe’un bize özel hazırladığı kahvaltıda, bu muhteşem hafta sonunun startını verdi. Kahvaltıdan sonra misafirlerimizi odalarında Aysha Dergi, Defacto, Lyn ve Karaca’nın birbirinden güzel hediyeleri karşıladı.

DEFNEDEN İLHAMLA; LYN SKINCARE

Aysha Weekend’in birinci gününde, Lyn Skincare’in defneden ilham alarak nasıl güzelliğe dokunduğunu markanın tatlı kurucusu Vildan Akay’dan mitolojik hikayelerle paralel şekilde dinledik. Serüveninden ilham aldığımız ürünleri çok sevdik. Defnenin hayatımıza bu denli yararlı olduğunu, Lyn sayesinde öğrendik. Ürünlerin kokusu, dokusu ve muhteşem içerikleri misafirlerimizi mest etti. Bu ürünlerin cildimize olan yararı sadece sözde kalmadı, Nişantaşı Hastanesi’nin güzellik uzmanları tarafından, cilt bakımı yapılarak pratikte de ışıldamamızı sağladı.

WOME DELUXE MİSAFİRLERİNİ ÖZEL HİSSETTİRİYOR

Günün geri kalanını Wome Deluxe’un kadınlara özel güvenli sahilinde, muhteşem deniz ve havuz etkinlikleri ile geçiren Aysha Weekend ekibi, akşam yemeğinde ise iskelede kendilerine özel hazırlanmış masa ile karşılaştı. Her detayında kendilerini özel hissettiren akşam yemeği programı daha sonra Wome Deluxe’un nadide mekanlarından olan Yakamaz Cafe’de dolu dolu bir sohbet ile taçlandı. Lezzetli ikramlar eşliğinde Uzman Psikolog Berin Tuncel ile kadın-erkek ilişkilerinden, bizi mutlu eden şeylerden, iş hayatındaki stresten bahsettik. Sevgili Berin hanımın analizlerinden kendimize pay çıkarıp, tıpkı kitabına adını verdiği gibi ‘kendimize doğduk’.

DEFACTO MODEST KOLEKSİYONU İLE İLK TANIŞMA!

Dünden farkı olmayan muhteşem bir kahvaltı bizi karşıladı. Wome Deluxe’un zengin açık büfesi hem lezzetli hem de güler yüzlü, hızlı servis elemanları ile bizlerden tam not aldı…

Kahvaltı sonrası içilen keyif kahveleri ile birlikte artık Defacto’nun modest koleksiyonunu inceleme vakti! Tamamen pamuk, keten vb. doğal kumaşların kullanıldığı bu koleksiyon, tam da bu sıcak yaz günlerinde ihtiyacımızı karşılıyor. Tasarımlar hem modern hem de ulaşılabilir fiyatta olunca, DeFacto Modest koleksiyonu ve bu koleksiyonu bizlere sunan tatlı ekip kalplerimizi fethetti. Bu beğeniye karşılık DeFacto ekibi ince bir davranışla misafirlerimizin beğenip kombinini oluşturduğu parçaları kendilerine hediye etti.

BİTMEYEN EĞLENCE

İkinci günün akşam yemeği sonrası soluğu Wome Deluxe’un harika amfi tiyatrosunun etkileyici atmosferinde aldık. İpek Demir konseri ile başlayan eğlenceli gecemiz burada muhteşem bir sahne şovu ve harika bir repertuarla sürdü.

Saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadığımız konser sonrası Aysha Weekend ekibini elbette bir sürpriz daha bekliyordu… Kadınlara özel havuz kenarında ekibimiz için hazırlanan partide, kadın DJ ve servis elemanları sayesinde, misafirlerimiz gönlünce eğlendi, enerjisini attı…

Pazar sabahı geç kahvaltı ile başladığımız gün, veda vaktinin yaklaşması ile biraz hüzünlü… Wome Deluxe’un Kır Kahvesi’nde kuş sesleri ve ağaçların serinliği eşliğinde içilen kahveler sonrası daha fazla anı biriktirmek için fotoğraflar çekiyor, birbirimizi çok özleyeceğimizi dile getiriyor ve veda ediyoruz bu güzel şehre.

Bize kendimizi özel hissettiren, konforlu ve muhteşem bir hafta sonu yaşatan Wome Deluxe’e, cildimizin değerini bir kez daha hatırlatan Lyn Skincare’e, Modest Koleksiyonunu ilk kez Aysha Weekend ekibi ile paylaşan DeFacto’ya, kırk yıl hatırımız olması için tasarım harikası fincanlarını bizlere hediye eden Karaca’ya, şıklığımıza şıklık katan eşarp ve şalları için Aker’e, bu hafta sonunuz bizlere ayırdığı için misafirlerimizin her birine teşekkür ediyoruz…

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak