Aysha’nın Hitleri

Yeşim Uğur

Kışa sağlıklı bir cilt, parıldayan saçlar ve hafızalarda yer edecek güzellikteki makyaj ürünleri ile girmeyi istemez ki? O zaman sizin için seçtiklerimize göz atmayı unutmayın!

KALICI MAKYAJ VE DOĞAL GÖRÜNÜM İÇİN

Cilde uygulanan bölgede mükemmel bir kapatıcı etki sağlayan Kryolan Micro Foundation Cache; şık aynası ve 5 farklı renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Kryolan HD Micro Foundation Cache içinde kullanılan mikronize pigmentler sayesinde mükemmel kapatma gücü ve çok etkileyeci bir makyaj sunuyor. Düzeltici kalıcı makyaj uygulaması sağlayarak ciltte uygulanan bölgede mükemmel kapatıcı etki sunuyor. Kryolan HD Micro Foundation Cache ile yapacağınız makyaj öncesi hazırlığınız sayesinde cildiniz doğal görünümüne sahip olmaya devam edecek…


CİLDİNİZ SONBAHARA HAZIR!

Yazın güneşten ve denizden yıpranan cildinizi sonbahara hazırlamak için en ideal zaman geldi. Lierac laboratuvarları tarafından geliştirilen; peeling ve maskeler, mineraller bakımından zengin, anında etki gösteren özel içeriklerin cildi arındıran killer ile birleşiminden oluşuyor. Cilt bakım ritüelinizin temelini oluşturacak olan yüz temizleme peeling’i Gommage Douceur cildinizi derinlemesine temizleyerek maske uygulaması için hazırlıyor. Karma ve yağlı ciltler için geliştirilen temizleyici köpük maske Masque Purete içeriğinde özel olarak kullanılan yeşil kil sayesinde temizleyici ve arındırıcı etkiye sahip. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun Masque Confort cildinize yaz boyu kaybettiği nemi geri kazandırmak için ideal. Vitamin yönünden zengin içeriklere sahip Masque Eclat ise ışıltılı ve canlı bir cilt için etkin bakım sunuyor.

NATURALS BY WATSONS SERİLERİNİ KEŞFEDİN

Naturals by Watsons Olive serisi, vitaminler,ve doğal yağ asitleri bakımından zengin zeytinyağı cildi ve saçları nemlendirirken, antioksidan ve hidroksitirazötik bakımdan zengin olan Zeytin Meyve Özü ise cildi korumaya ve saçların canlılığını yenilemeye yardımcı oluyor. Naturals by Watsons Argan serisi, Fas’tan gelen Sertifikalı Organik Argan Yağı ve Doğal Argan Tohumu Özü ile birlikte arganın cildi ve saçları canlandırmaya yönelik gücünü ikiye katlıyor. Naturals by Watsons Marula serisi, daha yumuşak bir cilt ve daha esnek saçlar için nemlendirici bir etkiye sahip.Naturals by Watsons Aloe Vera serisi, aloe veranın kuru ve tahriş olmuş ciltler için yatıştırıcı faydalarını iki katına çıkararak, saçları güçlendirmeye ve saç derisini yumuşatmaya yardımcı oluyor. Naturals by Watsons Prestige Rose serisi, zihni ve vücudu rahatlatmak için aromaterapi etkisi sağlıyor. Naturals by Watsons Paw Paw serisi kuru cildi yatıştırmaya ve onarmaya yardımcı olurken Organik Papav Özü ciltteki nemi yeniliyor.
Naturals by Watsons Rice Bran serisi, cildi aydınlatmaya ve canlandırmaya yardımcı oluyor.

CİLDİNİZE İHTİYACI OLAN NEMİ VERİN!

Doğanın mucizevi içeriklerini bilimle güçlendiren Optimals, yeni temel nemlendirme serisi “Hydra” ile cildinize su serpiyor. Optimals Hydra’nın kuru ve hassas ciltlere özel formüle ettiği Hydra Care serisi, tatlı kestane ve süpürge otu içeriğiyle cildi nemlendiriyor ve rahatlatıyor. Sonuç: Neme doyan, aydınlık ve parlak görünen bir cilt. Yenilenen ve geliştirilen formülüyle bu seriyi çok seveceksiniz. Bizden söylemesi.

SPLENDIEUSE SERISI ILE LEKELERE VEDA

Ciltteki lekelere savaş açan, daha parlak bir cilt vadeden Splendieuse serisi, 5 patente sahip içeriğiyle leke karşıtı bakımda yepyeni bir sayfa açıyor. Sebebi ne olursa olsun tüm cilt lekelerini hedef alan Splendieuse serisi, NUXE laboratuvarlarının çiçekler üzerindeki uzmanlığını yansıtıyor. C vitaminini inovatif çiçeklerle birleştiren seri, muhteşem ve göz alıcı bir cilt vadediyor.

BÜYÜLEYİCİ GÖZLER

Splendieuse Eye Contour Cream hafif ve taze dokusuyla cilt tarafından hızlı bir biçimde emiliyor, lekeleri ve koyu renk halkaları azaltıyor, göz çevresini aydınlatıyor.

 

KRYOLAN MAKE UP BRUSH SET

Make-up Brush Set, fondoten, kapatıcı, göz farı ve allık uygulamaları için sentetik liflerden yapılmış uygun makyaj fırça seti. Fırça seti çeşitli ürünler için hızlı ve profesyonel bir uygulama sağlıyor. Set, Make-up Brush Set aşağıdaki fırçaları içeriyor: Aydınlatma Fırçası, Kapatıcı Fırçası, Fondöten Fırçası, Karıştırma fırçası, Eyeliner Fırçası, Dudak Fırçası, Göz Farı Fırçası.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın