Bahar Rotası: En İyi Kahvaltı Mekanları

Güne başlamadan depolayabileceğimiz pozitif enerji ve mutluluğun yolu, iyi bir kahvaltı yapmaktan geçiyor. Tabii bunun için kahvaltıyı yapacağınız mekan da çok önemli. Kahvaltı yapmanın yanı sıra sevdikleriniz ile birlikte bu mutluluğu ikiye katlayabileceğiniz keyifli mekânları sizin için seçtik.

İNCİ BOSPHORUS

Anadolu yakasının en sevilen semtlerinden biri haline gelen Çengelköy’de ülkemizin en iddialı restoranlarından biri olma hedefiyle hizmete giren İnci Bosphorus, misafirlerine yalı konforunda muhteşem bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Mersin’de özel olarak hazırlanan ”doğal ve ev yapımı” reçelleri, Şile’deki bahçelerinde eski usullere uygun ve doğal olarak yetiştirildikten sonra özenle toplanan sebzeleri ve yumurtaları, İnci Bosphorus’un kasabında titizlikle hazırlanan şarküteri ürünleri ve birbirinden özel lezzetleri ile misafirlerinin damaklarını şenlendiriyor.

HUQQABAZ

HuQQabaz, misafirlerine şölen gibi tadı damaklarında kalacak çeşit çeşit kahvaltı seçenekleri ile güne başlamanın mutluluğunu vaat ediyor. Favori kahvaltısı ise menünün baş tacı iki kişilik ‘Serpme Kahvaltı’. Serpme kahvaltının yanında farklı seçeneklerin de yer aldığı menüde; Ege kahvaltı, Benim Kahvaltım veya kendi kahvaltısını kendi oluşturmak isteyen misafirler için  ‘Kahvaltını Kendin Yarat’ seçenekleri mevcut. Bunun yanı sıra HuQQabaz  kahvaltıların vazgeçilmezi kreplerini; Krepzade ve Berry Krep seçenekleri ile de görücüye çıkarıyor.

MUHLAMA KARADENİZ MUTFAĞI

İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasında Karadeniz’i yaşamak, tükettiğiniz gerçek organik ürünleri ormandan süzülen temiz havanın oksijeniyle enerjiye dönüştürmeniz için Kavacık Muhlama Karadeniz Mutfağı’nı mekân listenize ekleyin. Karadeniz’in zengin mutfağını ve lezzetlerini denemek, muhlamayı en iyi haliyle tatmak için Muhlama Karadeniz Mutfağı sizi bekliyor!

QUPPA

Ev sıcaklığındaki atmosferi, güçlü mutfağı ve kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede Akaretler’in uğrak mekânlarından biri olan Quppa Caffe, günün en güzel başlangıcı kahvaltı saatlerini zengin menüleriyle taçlandırıyor. Kahvaltı sonrası kahve seçenekleri ve birbirinden lezzetli tatlı seçenekleriyle de keyifle geçecek bir güne imza atıyor. Dört farklı kahvaltı alternatifinin yer aldığı Quppa kahvaltı menüsü, klasik kahvaltı lezzetlerinin yer aldığı Quppa Kahvaltı, iki kişilik servis edilen serpme kahvaltı Quppa Grande, Continental kahvaltı ve İtalyanların tepside servis edilen meşhur kahvaltısı Buengiorno’dan oluşuyor.

DEMLİK

Moda’nın en iyi kahvaltı mekânlarından biri olmaya aday Demlik, kendisine özgü konsepti ile misafirlerine kendini rahat hissedebileceği bir ortam sunuyor. Hızlı, standart ve serpme olmak üzere 3 çeşit kahvaltısı olan Demlik, özellikle Türk kahvaltısından vazgeçmeyenlerin gönüllerini fethediyor.

CUOCA PLUS

Açıldığından bu yana sosyalleşmenin, keyifli buluşmaların ve eğlencenin en trend adresi haline gelen Cuoca Plus, güne mutlu başlamanın en lezzetli nedeni olan kahvaltı saatlerini lezzet şölenine dönüştürüyor. Konuklarına birbirinden leziz kahvaltı menüsü sunan Cuoca, günün keyfini daha uzun çıkarmak isteyen misafirleri için de karaoke gibi pek çok eğlence seçenekleri ve yemekleriyle de ideal bir adres.

KEY KARAKÖY

Karaköy’ün en gözde mekânlarından Key Karaköy, geniş menü yelpazesi ile misafirlerini ağırlıyor. Key Karaköy’ün yöresel kahvaltı deneyimi yanı sıra mekânın en meşhur sufle ve waffle çeşitleri, tatlı severlerde unutulmaz bir damak tadı bırakıyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak