Bahara Hazır mısın?

Nisan ayını sevmeyen var mı aranızda? Olduğunu sanmıyorum ben. Doğduğum ay olmasından mı, kışı devirip güneşli günlere adım atacağımızdan mı, ılık havasından mı bilmem ama bir başka seviyorum Nisan’ı.

 

Büyüklerin “Mart’a güvenme, her an kar yağabilir” sözü tam yerini bulmasa da, üşüyerek geçirdik Mart ayını. Şimdi güneşli günler görme zamanı!

 

Nisan’ın canlılığı stil sayfalarına ve gerçekleştirdiğimiz moda çekimine yansıdı. Güzel bir ekip ve harika parçalar bir araya gelince dinamik bir çekim çıktı ortaya. Yeni sezonun hit parçaları Aysha Nisan sayfalarında…

 

Büşra Qadir ve Nabat Garakhanova, keyifli röportajlarıyla renk kattı Nisan sayısına.

 

Bu ay çok özel bir bakım dosyası hazırladık sizler için. Soğuk kış günlerinin ardından bakım isteyen eller, ayaklar ve bacaklar için bakım önerileri, uzman tavsiyeleri ve en yeni ürünler… Yaz gelmeden kendinizi bakıma almanın tam zamanı!

 

Ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen’i, yemek yazarımız Zeynep Özcan’ın mutfağına soktuk. Çok samimi bir sohbet ve birbirinden lezzetli yemekler çıktı ortaya.

 

Dolapları yeniledik, ya evler? Ev dekorasyonunda bahar ve yaz trendleri Nisan sayısında.

 

Aysha’nın güzellik hitleri, bahar rotası olacak en iyi kahvaltı mekanları, Nisan ayının kütür-sanat ajandası da bu ay Aysha sayfalarında.

 

İçinde bulunduğumuz ayda Miraç Kandili’ni yaşayacağı, şimdiden kutlarım… Huzurlu ve keyiflli bir Nisan geçirmenizi diliyorum.

 

İrem Uluerciyes

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak