Bayrama Özel Kombin Önerileri

Bayrama sayılı günlerin kaldığı bu günlerde çocukluktan kalan bayrama özel kıyafet seçme heyecanımız ilk günkü gibi devam ediyor… Peki, bu bayram kıyafet kombinlerinde neler var? Hep beraber bakalım…

 

BU BAYRAMIN TERCİHİ ‘RAHAT ŞIKLIK’

Her bayram olduğu gibi içimizi yine heyecan kapladı… Her ne kadar sevinsek de pandemi nedeniyle sevdiklerimizden uzak kalacağımız bir bayram olacak bu nedenle içimiz biraz buruk aslında. Bu bayram evlerimizde olacağımız için herkesin tercihi de rahat şıklık oluyor.

 

EFİL EFİL ELBİSELER

Bu bayram öncülüğümüz rahatlık, tabii bu bayram çoğunlukla evlerimizde olacağımız için rahat kombinler vazgeçilmezimiz… Evimde yine de bayram havasını doyasıya yaşayayım diyenlerdenseniz uzun efil efil elbiseler bu bayram size eşlik edecek. Hem rahat hem şık olabileceğiniz bu kombinle bayramın keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

 

SPOR KOMBİNLER

Her bayram kıyafet seçiminde şıkır şıkır olmak istesek de bu bayram evlerde olduğumuz için spor kombinleri daha fazla tercih edeceğiz.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak