Bienalde ‘’İyi Bir Komşu Olmak’’

15. İstanbul Bienali, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından mesaj içerikli “İyi bir komşu” başlığı altında sanatseverlerle buluşacak.

Koç Holding sponsorluğunda gerçekleşecek olan bienal; İstanbul Modern, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, Pera Müzesi, Küçük Mustafa Paşa Hamamı, Cihangir’deki ARK Kültür ile Asmalımescit’te yer alan sanatçı stüdyosu gibi birbirine komşu mekanlarda gerçekleştirilecek.

Küratörlüğünü Elmgreen&Dragset sanatçı ikilisinin üstleneceği 15. İstanbul Bienali, “İyi bir komşu” kavramını dünyanın farklı şehirlerinde paylaşmak adına Uluslararası Billboard Projesi’ni başlattı. Proje kapsamında iyi bir komşuya dair sorular, dünyanın farklı noktalarında billboardlara taşınıyor.

Bienale girişler ücretsiz fakat bilet satın alarak hem bireysel destekte bulunup hem de rehber eşliğinde gezi ve çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatına sahip olabilirsiniz.

16 Eylül-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek bienal sayesinde İstanbullular sanata doyacak.

Seher Kantar

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak