Bunlar Cildinize İyi Gelecek

Cildiniz ister yağlı olsun isterse çok kuru; her cilt tipinin doğru bir nemlendirici ile nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Peki, size piyasada satılan nemlendiricilere alternatif olarak evdeki malzemeleriniz ile doğal nemlendiriciler yapabileceğinizi söylesek? İşte cildinize iyi gelecek dört doğal nemlendirici önerisi…

Saf zeytinyağı

Eski çağlardan beri bilinen bir güzellik ürünüdür zeytinyağı. Hem cildi hem de saçı besleyen zeytinyağı, cildin ihtiyacı olan nem miktarını da en iyi veren doğal ürünlerden birisidir. İçerdiği esansiyel yağ asitleri ve antioksidanlar bakımından cilt için oldukça faydalı olan zeytinyağı, aynı zamanda doğal bir anti-ageing özelliğindedir, bizden söylemesi.

Bal

Cilde peeling yapan bal aynı zamanda cildin canlanmasına da destek veriyor. Özellikle yatmadan önce cildinize bir miktar bal sürün ve 20 dakika bekleyin. Sabah uyandığınızda cildinizin yumuşadığını fark edeceksiniz.

 Avokado

Avokado güzellik gurmelerinin son zamanlarda en çok tercih ettikleri doğal ürünlerden bir tanesi. Cilt için birçok faydası bulunan avokadonun içerisinde yer alan mineraller ve vitaminler cildinizin ihtiyacı olan nem miktarını da dengeleyecektir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın