Burkina Faso’lu Kadınların Güzellik Sırrı L’occitane’la Türkiye’de!

Shea yağı binlerce yıldır Burkina Faso’lu kadınların zorlu iklim koşullarında ellerini ve yüzlerini korumak için kullandığı doğal bakım ürünlerinin içeriği oldu.

1980’lerden bu yana Burkina Faso’lu kadınlar ile yapılan 30 senelik ortaklık sonucu L’occitane Shea yağının gücünü kremlerine taşıdı. Shea ürünlerinden oluşan ürün gamı Shea’nın doğanın mucizesi olarak nitelendirebileceğimiz hikayesini onurlandırırken, yenilikçi ve öncü yapılarıyla cildi besleyen bir örtü gibi kaplıyor, tüm gün cildin pürüzsüz ve nemli kalmasını sağlıyor.

Burkina Faso’lu kadınlar, ciltlerini koruyan yağı elde etmek için önce Shea fındıklarını geniş sepetlerde toplayıp, daha sonrada geleneksel yöntemler ile Shea yağını elde ediyorlar. L’occitane Shea vücut grubu ürünleri geleneksel üretim yöntemlerinin geleceğe taşınmasını da sağlıyor.

EN GÜÇLÜ BESLEYİCİ YAĞ

Shea meyvesi ısıtıldığında ortaya çıkan özüt ise saç ve ciltteki lipitleri besleyen, yenileyen ve hasar gideren altın renkte bir esansiyel yağ içeriyor. Ciltte yumuşakça kayarak hızlıca emilen ve yapışkan bir his bırakmayan yağın zamansız güzelliğin sırlarından biri olduğu kabul ediliyor.

Ürün gamı genişleyen Shea Yağı serisi, açılışı yeni star ürünü Ultra- Light Body Cream ve yeni Shea Shower Oil ile yapıyor. Yeni geliştirilmiş formül ile Ultra Rich Body Cream ve Shea vücutürün grubunun diğer referansları Shea Fabulous Oil,Shea Ultra Rich Body Lotion, güzelliğin geleceğine doğru yepyeni bir adım atıyor.

En kaliteli yağları adil ticaret çerçevesinde alan L’occitane’ın yeni köpüksü yapılı vücut kremi, Shea’ dan beklediğiniz etkilerin hepsine sahipken cildinizin daha derinlemesine beslenmesini sağlıyor.

 

 

ULTRA LIGHT BODY CREAM 200ml 

Daha evvel deneyimlemediğiniz bir nemlendirme sağlar. L’occitane Shea yağını köpürterek ciltte hızla eriyen hafif bir formül yaratarak, böylece ciltte kalıcı yumuşak bir bitiş sağlanır. Bu yenilikçi doku yaratılırken gıda sektöründen ilham alınmıştır, köpüksü besleyici ancak ince bir dokusu vardır. Fiyatı 147 TL.

 

ULTRA RICH BODY CREAM 200ml 

Yüzde 25 oranında Shea yağı içeren krem, 72 saat cildi nemli tutma özelliğine sahip ve ciltteki kuruluğa karşı savaşıyor.Kayısı yağı ve doğal özler ile(tatlı badem, keten tohumu, hatmi ve bal) zenginleştirilen öz, cildi rahatlatıyor, pürüzsüzleştiriyor. Fiyatı 161 TL.

 

SHEA FABULOUS OIL

Shea Fabulous Oil’in yeni ambalajındaki sepet deseni Shea yağının hikayesinden ilham alıyor, bu güzelleştirici yağın modern yansıması olarak vücut buluyor. Shea yağının besleyici gücü bu satenimsi formül ile cildinizdeki kuruluğu gidermek için savaşıyor.Fiyat 129 TL.

 

SHEA SHOWER OIL

Lipitler bakımından zengin Shea yağı içerir, nazikçe cildinizi temizler. Besleyici yapısı tüm iklim koşulları ve suların yapısıyla savaşırken, kuru ciltleri adeta yeniden yapılandırıyor. Besleyici ve koruyucu bir etki yaratan duş yağı, gerginlik hissini azaltıyor ve cildi daha nemli ve dolgun hissettirirken nazikçe kokulandırıyor. Fiyat 85 TL.

 

RICH LOTION 

Pompalı başlığı sayesinde kolayca uygulanan losyon, Shea yağının yanı sıra nergis içeriyor ki bu özüt sayesinde çok kuru ciltlerdeki gerginlik yok oluyor. Yeni ambalajı ise Burkina Faso’lu kadınların Shea fındığı toplarken kullandıkları sepetlerden ilham alıyor. Fiyatı 115 TL.

 

SHEA İLE EL VE AYAK BAKIMI

Tüm dünyada 3 saniyede 1 adet satılan %20 Shea yağı içerikli el kremi, bal ve tatlı badem özütü sinerjisi ile yasemin ve ylang-ylang esanslarının hafif ve cezbedici aromalarının bileşiminden oluşuyor. Dokusal olarak oldukça keyifli olan bu balsam cilt üzerinde adeta kayarak ve mucizevî bir şekilde hızlı emiliyor ve nemsiz kalmış cildi iyileştirmeye yardımcı oluyor. Antioksidan E vitamini ile de elleri besler. Krem her günün taze başlangıçlara gebe olduğunu da hatırlatıyor. 150 ml’si 101 TL. 

%25 Shea içerikli yoğun el kremi (Shea Intensive Hand Balm) ise bakım ve yenilenmeyi üst boyuta taşıyor. Sürülen minik bir parça bile tüm eli beslemeye ve korumaya yetiyor. İçeriğinde ek olarak bulunan allantoin ve gliserin ise nemlendirmenin boyutlarını değiştiriyor. Daha yoğun bir etki için haftada bir veya iki kez maske gibi bolca uygulayıp 10 dakika kadar bekletip devamında rahatlatıcı bir masaj ile tüm elinize ve tırnak kenarlarınıza yedirmekse güzelliğin püf noktası olarak karşımıza çıkıyor. 150 ml fiyatı 106 TL.

Ayaklar için bir rahatlık ve sağlık reçetesi ise Shea Foot Cream. Arındırıcı antiseptik A.O.C. Lavanta esansiyel yağı; kızarıklığı ve tahrişi azaltmaya yardımcı olurken, antienflamatuvar etkiyi içindeki dağ tütünü özütü yapar. Tazeleyici nane ise ayakları serinletir ve gençliğin gücünü geri getirir. 150 ml. fiyatı 106 TL.

Koreli Kadınların Güzellik Sırları yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak