Çiçek Desenli Penye Elbise Kimlere Yakışır: Nasıl Kombinlenir?

Çiçek Desenli Penye Elbise Modelleri

Sevgili hanımlar; rahat ve şık bir elbise arıyor iseniz penye elbise modelleri tam size göre. Çiçek desenli modeller arıyor iseniz, bir çok farklı model de çiçek desenli penyeler bulmanız mümkün. Bu modellerden ilki askılı elbiseler. Askılı elbiseler yaz sezonunun vazgeçilmez şık parçalarıdır. Renk renk çeşitleri ile hem şıktır hem de rahattır. İp askılı boydan bir elbise modeli sizler için çok uygun bir tercih olabilir. Kolsuz modeller de çok sevilen ve hanımların sık sık tercih ettiği ürünlerden biridir. Bunun yanı sıra dizde biten kısa kollu elbiseler çiçek deseni ile daha da renklenmiş daha hoş bir görünüme kavuşmuştur.

Yaz sezonunda çiçek desenler zaten vazgeçilmez bir şıklığa sahip ürünlerdir. Buna bir de penye elbise rahatlığı eklenince vazgeçilmez, şık rahat bir ürün çıkar ortaya. Çiçek desenleri pembe mor eflatun gibi cıvıl cıvıl renkler ile bezenmiştir. Her renk ayrı bir şıklık katar ve modellerde de bu renkler çok tercih edilir. Eğer kapalı bir bayan iseniz; uzun kollu yaka kısmı daha kapalı ve dekoltesi olmayan çiçek desenli penye elbise modelleri vardır. Bu elbiseler ile yaz günlerinde hem şık görünür hem de rahat hareket edersiniz. Ferah bir hava katar çiçekli desenler ve çok şık durur. Spor tarzda olanları belden bağlamalı lastikli yada kapüşonlu olabilmektedir. Sizin tarzınız daha spor tarzda ise bu modelleri de tercih edebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın