ÇOCUKLAR EĞLENDİ, ANNELER ÖĞRENDİ

Sömestre tatiline özel olarak anneler ve çocukları için Feriye Palace’da düzenlenen ‘Tatilde Atölye’ etkinliği eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olurken çocuklar eğlendi, anneler ise öğrendi. Sürpriz hediyeler ile çocukların mutlulukları daha da artarken, giriş ücretlerinden elde edilen gelir ise yine çocuklar için Koruncuk Vakfı’na bağışlandı.

İş Bankası’nın ana partnerliğinde, Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land iş birliği ile düzenlenen ‘Tatilde Atölye’ etkinliği ile çocuklar ve anneleri keyifli ve kaliteli bir gün yaşadılar. Feriye Palace’de düzenlenen etkinlikte workshop’larla renkli ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Taş boyamadan çocuk yogasına, masal atölyesinden temel hareket ve jimnastik çalışmalarına kadar çeşitli aktivitelerin yer aldığı etkinlikte çocuklar eğlenip öğrenirken, anneler de “Bağırsak Sağlığı ve Besin İntoleransı İlişkisi ve Karaciğer Detoksu ile Yağ Yakma” konularında bilgi sahibi oldular. Ayrıca anneler, anne ve babanın çocukları ile nasıl kaliteli zaman geçirebileceği konusunda önemli bilgiler edindiler.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın