Çok Moda: Kırmızı Botlar

2018 modası ile ilgili okuduğunuz tüm yazılarda karşınıza çıkan ortak bir renk olacak: kırmızı. Sezona adeta damgasını vuran kırmızı sadece kıyafetlerde değil aksesuar ve ayakkabı seçimlerinde de ön planda. İşte 2018 sonbahar-kış sezonunda sokak modasında sıkça göreceğinizin garantisini verdiğimiz kırmızı bot ve çizmeler…

 

Şimdi ‘kırmızı renk bir ayakkabıyı kombinlemek çok zor’ dediğinizi duyar gibiyim. Ancak sokak modası bu sezon iddialı kırmızı ayakkabıların günlük stile nasıl adapte edilmesi gerektiğini bize çok güzel öğretiyor.

 

Kırmızı bot ve çizme tercih ettiğinizde en iyi yardımcı parçanız hiç şüphesiz jean pantolonlar olacak. İstediğiniz renk ve modelde seçeceğiniz jean pantolonunuzu basic bir üst ile tamamlayarak kırmızı ayakkabıya hazır hale getirebilirsiniz.

Sezonun en trend görüntülerinden birisi olan midi etek veya elbise ile bot ikilisini tercih etmek istiyorsanız kot, süet ya da desenli etek ya da elbiseler bunun için iyi bir tercih olabilir. Kırmızı bot ya da çizme trendini isterseniz oversize kazak ya da gömleklerle birlikte kombinleyebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın