Çok mu Çok Moda: Mary-Jane Ayakkabılar

2018 yılında moda dünyası geçmişe dönüyor demiştik di mi? İşte size tam ‘throw back’ yapmalık yeni moda trendi: Mary-Jane ayakkabılar.

Gucci

Mary-Jane ayakkabıları çocukluğumuzda muhakkak giymişizdir. Önünde bant bulunan bu ayakkabılar küçük kızların favorisi olduğu gibi bir dönem kadınların da en sevdiği ayakkabılardan birisidir. 1930lu yıllarda popüler olan bu bantlı babetler önce 1960’larda moda dünyasına tekrar merhaba dedi şimdi de takvimler 2018i göstermeye hazırlandığında kendisini hatırlattı.

Hotiç

Siz de çocukluğunuzu hatırlamaya v anında ‘şirin kız’ havasına girmeye ne dersiniz? Sezonun en sevimli trendlerinden birisi olan Mary-Jane’ler sizi şirin kız havasına sokmaya yetecek kadar iddialı!

Zara

Peki, bu ayakkabıları nasıl kombinleyeceğiz derseniz; mom jeanler, crop Jeanlar ve düz kesim elbiseler ve midi boy etekler sizin için iyi bir seçim olacaktır, bizden söylemesi.

Mango

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın