Çok Trend: Baykuş Figürü

Dekorasyonda hayvan figürleri kullanmak son zamanların en popüler trendlerinden birisidir. Ünlü ev dekorasyon dergilerinde, ünlü dekorasyon markalarının yeni sezon koleksiyonlarında ve daha birçok evde karşımıza çıkan hayvan figürleri arasında bir figür var ki hepimizin sevgilisi: baykuş.

Baykuş, kimine göre uğursuzluk getiren bir figür olarak bilinse de, ev dekorasyonunda son zamanlarda en trend dekorasyon objelerinden birisi.

Peki, baykuş figürünü ev dekorasyonuna nasıl uygulayabiliriz? İşte size en trend baykuş figürlü objeler…

Baykuşlar duvarlarda

Baykuş desenli tablolar sezonun en trend ev dekorasyon objelerinden birisi. İster minik isterseniz büyük bir baykuş tablosunu duvarınıza asarak trendi yakalayabilirsiniz.

Biblolar

Baykuş figürünü evinize taşımak istiyorsanız size tavsiyemiz baykuş desenli biblolar tercih etmenizdir.

Baykuşlu Mumluklar

Evinizde romantik bir dekorasyon tarzı oluşturmak istiyorsanız bunu baykuş figürü ile de yapabilirsiniz. Baykuş detaylı mumluklar evinizde keyifli köşeler oluşturmak için ideal!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın