Crocs’a Sihirli Dokunuş!

Rümeysa Dağhan

Rahatlık abidesi Crocslara, Balenciaga markasının tasarımcısı Demna Gavasalia’nın sihirli elleri değdi.

Balenciaga İlkbahar 2018 koleksiyonu için Crocs terlikleri yeniden tasarlayarak podyumuna indirdi. Platform eklenip, üzeri taşlar ile süslenmiş olan göz alıcı Crocs terlikler, podyumun en çok konuşulan parçası olmayı hak etti.

Crocs gerçekleştirdiği basın açıklamasında “Balenciaga bizimle işbirliği yapmak istediğinde, bu çok ilgimizi çekti. Yapacağımız tasarım, yaratıcı ve teknik becerilerimizi zorlayarak eğlenceli bir ayakkabı ortaya çıkardı. Balenciaga ekibi ile çalışmak çok keyifliydi ve bir kere daha ikonik takunyalarımızın moda ve tasarım dünyasındaki yeri kanıtlanmış oldu.” diyerek ansızın gelen işbirliği teklifinin mükemmel bir iş ortaklığına dönüştüğünü söylüyor.

Balenciaga markasının sıra dışı dokunuşu ile Crocs terliklerin modası geçecek gibi değil. İkilinin imza attıkları “Foam” koleksiyonu 2018 ilkbaharında, hem online hem mağazalarda satışa sunulacak.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak