Dekorasyon Trendi: Kırmızı Kanepeler

2017 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde moda dünyasından ev dekorasyonuna kadar yaşamın her alanına damgasını vuran bir renk yakın markajımıza girmiş durumda: Moda dünyasının severek kullandığı kırmızı renk, yeni sezonda evlerde de karşımıza çıkacak ve iddiasını sürdürecek gibi. Siz de evinizde kırmızı rengin gücünü yansıtmak ve trend bir dekorasyon tarzı oluşturmak istiyorsanız işte size önerimiz: kırmızı renk kanepeler.

Bir düşünün; açık renklerde dekore ettiğiniz bir eviniz var. Evinizin ihtiyacı olan enerji ve hareketi seçeceğiniz kırmızı bir kanepe ile verebilir, tüm ilgiyi kırmızı kanepede toplayabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde evinizin açık ve ferah algısını da kırmamış olursunuz.

Eğer yaklaşan kış ile birlikte evinizde daha koyu renklere yönelmek istiyorsanız koyu renk kırmızı bir kanepe sizin için ideal bir tercih olacaktır. Koyu kırmızı bir kanepe ile oluşturacağınız dekorasyonda açık ve pastel tonlardan yardım alarak hem daha ferah hem de daha şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Eğer yeni yıl ile birlikte evinizde daha modern bir dekorasyon tarzına geçmek istiyorsanız kırmızı ve grinin muhteşem uyumundan faydalanabilirsiniz. Kırmızı renk bir kanepe ile başladığınız seçime gri renk halılar ya da aksesuarlar ile devam edebilir ya da kırmızı- gri ekose desenini işin içine dâhil edebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak