Dekorasyon Trendi: Kırmızı Kanepeler

‘Sezonun en popüler rengi hangisidir’ diye sorsak eminiz ki çoğunuz ‘kırmızı’ dersiniz. Sezona adeta imzasını atan kırmızı renk moda dünyasında olduğu kadar ev dekorasyonun da çok ama çok moda! Peki, ev dekorasyonunda kırmızı rengi nasıl kullanabilirsiniz?

Ev dekorasyonunda kırmızı rengin en trend ve havalı hali: kırmızı kanepeler.

Hem dekorasyon rengi hem de mobilya rengi olarak sonbahar mevsimine uygun bir renk olan kırmızı renk, aynı zamanda uygulandığı mekâna sıcaklık katar ve hareket kazandırır. Kırmızı rengi dekorasyonda yoğun bir biçimde kullanmak istemiyorsanız kırmızı kanepeler sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Eğer açık renk bir ev dekorasyonuna sahipseniz seçeceğiniz kırmızı bir kanepe ile tüm ilgiyi tek bir objede toplayabilirsiniz. Bu dekorasyon tarzı ile hem kırmızının enerjisini evinizde kullanabilir hem de açık renkler sayesinde ferah bir mekân elde edebilirsiniz. Eğer canlı bir kırmızı renk sizin için fazla iddialı geliyorsa tercihinizi koyu kırmızı bir kanepeden yana kullanabilirsiniz. Koyu kırmızı kanepe sonbahar- kış sezonunda evinize ayrı bir hava katacaktır.

Kırmızı kanepeyi modern çizgide ve minimal bir dekorasyon anlayışında kullanmak istiyorsanız yardımcı renkleriniz gri renk başta olmak üzere toprak tonları, pastel tonlar ve beyaz renk olabilir. Özellikle gri ve kırmızı birlikteliği son zamanlarda modern dekorasyon sevenlerin en çok kullandığı renk birlikteliklerinden birisidir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın