Dekorasyon Trendi: Yeşilin Tonları

Bu yıl yeşilin her bir tonu çok ama çok trend! Pantone Renk Enstitüsü’nün yılın renklerinden birisi olarak gösterdiği yeşilin dekorasyonda hangi tonlarının ön plana çıktığına birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kuşkonmaz yeşili

Kuşkonmaz ile arası iyi olanlar bu renk tonunu hemen tanıyacaklar. İçerisinde hafif sarı ve gri renklerini barındıran yeşilin bu tonu, özellikle mutfak dekorasyonu için ilham verici bir renk.

Ördek yeşili

Canlı ve dinamik bir yeşil tonu olan ördek yeşili ile evinizde hem modern hem de klasik bir dekorasyon stiline imza atabilirsiniz.

Çay yeşili

Hafif, dingin ve sakin bir dekorasyon tarzı oluşturmak istiyorsanız yeşilin bu tonu sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Pastel yeşil

Son yıllarda en çok tercih edilen yeşil renk tonlarından birisi olan pastel yeşili, hem modern hem de sade bir dekorasyon tarzı isteyenlerin ilk tercihleri arasında.

Tropikal orman yeşili

Özellikle duvar dekorasyonunda en çok kullanılan renklerden birisi olan tropikal orman yeşili, evinize renk ve hareket kazandırmak için oldukça trend uygulamalardan birisi.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak