Doğal Teması Batik Kadınına Hazır Olun!

Batik 2017/18 Sonbahar-Kış koleksiyonunun teması,  ‘’’Into The Nature’’ ( Doğada ) olarak belirlendi.

 

Koleksiyonda şehir ve metropol yaşamının olumsuz etkilerinin konuşulduğu doğal ve organik yaşamın popüler olduğu günümüzde, büyük şehirde yaşayan insanların doğal yaşama duydukları özlem ele alındı. Doğada yapılan spor aktiviteleri ve köy yaşantısı ilham noktaları oldu.

 

Aktif spor üniforma detayları ve köy yaşamındaki kıyafetlerden esinlenerek Batik koleksiyonu oluşturuldu. Gri melanj açık tonlardan başlayıp koyu ya kadar olan tonu parlak turuncuyla siyah ve beyaz güçlü kırmızı ile kombinlendi. Haki yeşil, kiremit, bordo, safran sarı ve petrol tonları ile koleksiyonun renk paleti çeşitlendirildi.

 

Koleksiyonun öne çıkan dokusal materyalleri ise ekose flaneller, pazen desenlerinden esinlenilmiş empirmeler, metalik ve deri görünümlü örme kumaşlar oldu. Metalik görünümlü alt üst takımlar, kuşgözü detaylı ya da büyük slogan yazılı sweatshirtler, fırfırlı elbise ve nakış işlemeli denim ceketler koleksiyonun anahtar parçaları olarak belirlendi.

 

Hepsi ve daha fazlası için Türkiye’nin dört bir yanındaki Batik mağazalarını ziyaret edebilirsiniz…

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın