Doğal Yöntemlerle Dudak Dolgunlaştırma Nasıl Yapılır

Doğal Yollarla Dudak Dolgunlaştırma Nasıl Yapılır?

Neredeyse her kadın dolgun ve büyük dudaklara sahip olmak ister. Bunun içinse doğuştan şanslı değilseniz eğer ekstra olarak bir takım uygulamalar yapmanız gerekir. Estetik tüm operasyonları bir kenara bırakarak doğal yollarla dudak büyütmenin nasıl yapılacağını sizler için araştırdık.

Hem maddi hem manevi olarak size yıpratacak olan estetik uygulamalar ile dudak büyütme mümkün de olsa, paranızın cebinde kalacağı, acı ve ağrı hissetmeden dudaklarınızı dolgunlaştrmanın yolları mevcut. Evinizde yapabileceğiniz kürler, egzersizler vb. uygulamalar doğal yollarla estetiksiz dudak dolgunlaştırmanıza yardımcı olacak.

Egzersiz ile Dudak Büyütme Yöntemi

Her kadının dudak büyüklüğü kendine özgüdür. Var olan dudaklarını daha da büyütmenin ilk adımlarından birini dudak egzersizi yaparak atabilirsiniz. Bunun için evde çok basit bir şekilde gülümseme ve öpücük egzersizi yapabilirsiniz.

Dudaklarınızın üzerine iki parmağınızı koyup öpücük atın ve sonrasında üfleyerek gülümseyin. Bu noktada dudaklarınız büzüldüğü için dudak kaslarını çalışır. Çalışmaları gün içerisinde on kez yapmanız gereklidir.

Evde Doğal Yollarla Dudak Dolgunlaştırma

Bunun için ilk olarak dudaklarınızın nemlendirilmesini sağlamalısınız. Sıklıkla kuruyan bu bölge, nemlendirilmediği taktirde kötü bir görünüm kazanır. Kozmetik ürünlerin yanı sıra doğal malzemelerle kendi nemlendiricinizi de elde edebilirsiniz. Mesela doğal yağlar, avokado, yoğurt veya bal nemlendirme için ihtiyacınız olan doğal besinlerin başında gelir.

Dudakları dolgunlaştırmanın yollarından biri de dudaklarınıza masaj yapmaktır. Belli aralıklarla masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmanız dolgunlaştırma için destek uygulama olarak görülebilir. Ayrıca dudaklarda ölü hücreleri temizlemek için peeling uygulamasını da es geçmemelisiniz. Kabartma tozunu zeytinyağı ile karıştırıp dudaklarınıza masaj yapın. Bu şekilde peeling uygulamasının dudaklarınızı ölü hücrelerden nasıl arındırdığını fark edeceksiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak