Doğru Yatak Seçmenin Yolu Yataş’tan Geçer

Aradığınız, ihtiyacınıza uygun olan her çeşit yatağı bulabileceğiniz Yataş, 1971 yılında sünger üretimi ile faaliyetine başlayan ve kısa zamanda ürün yelpazesini genişleten köklü bir marka. Türkiye’yi hem ülke içinde hem de uluslararası platformda başarıyla temsil eden Yataş, 2010 yılında Superbrands tarafından Türkiye’nin “süper markası” olarak seçilerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Müşteri memnuniyetini temel alan Yataş, dünyadaki son modayı takip etmekle kalmıyor, sürekli geliştirdiği teknolojisi ile yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Yatak üretiminin de öncüsü olan marka, ürün ve fiyat çeşitliliği ile müşterilerine en geniş alternatifleri sunmayı hedefliyor. Yataş Bedding, visco yatak ürünlerden latekse, pocket yaylardan bonel yay sistemine kadar çok çeşitli ürün skalasına sahip. Güzel bir güne başlamanın ön koşulu olan iyi bir uyku için size en uygun yatağı sunan Yataş ile hayat kalitenizi artırmanız mümkün.

Yatak Satın Almadan Önce Mutlaka Yataş’ı Ziyaret Edin

Uyku, hayatın en önemli ihtiyaçlarından biridir. Kalitesiz ve yetersiz uyku zamanla pek çok sağlık sorununun nedenini oluşturmaktadır. Güzel bir uykunun ilk adımı ise yatak seçimiyle başlar. Rahatsız, beden ihtiyacına uymayan ya da kalitesiz malzeme ile üretilen yataklar bel ve sırt ağrıları gibi problemlere neden olabiliyor. Bu sorunları yaşayanlar da bedene uyum sağlayan, terletmeyen veya ortopedik gibi pek çok arayış içine girilebiliyor. Geniş ürün çeşitliliği sayesinde her türlü ihtiyaca ve her bütçeye uygun seçenekler sunan Yataş, kalitesiyle de bir adım öne geçmeyi başarıyor. Vücudu destekleyerek yüksek konfor sağlayan visco yatak tercihlerinizden biriyse, Adaptive™ Teknolojisi ile üretilen ve kişiye özel uyku sıcaklığı sunan Visco Optimum Support yatakları da mutlaka değerlendirmelisiniz. Eğer tercihiniz lateks yatak modellerinden yanaysa esnek yapısı ve kullandığı doğal lateks sayesinde basıncı en aza indiren Seven Z-Lateks, aynı zamanda yatağın daha fazla nefes almasını sağlarken size de ferah bir uyku deneyimi sunar. Pocket yaylı yatak denince yine akla ilk gelen markalardan olan Yataş, uyku konforuna yenir bir tanım getiriyor. Birbirinden bağımsız hareket edebilen yayları sayesinde kişiye özel destek sunmayı hedefleyen Cool Action, aynı zamanda eşlerin dönüş hareketlerinden etkilenmeyi de engelleyen Free Zone teknolojisine sahip. Bunların yanı sıra uyku verimliliğinin de artmasını istiyorsanız, manyetik ipliklerle örülmüş Tesla Sleep mutlaka seçenekleriniz arasında yer almalı. Tesla Sleep, yapılan uluslararası test sonuçlarına göre uyku verimliliğini %98 arttırırken REM uykusunu da %11 artırmaktadır.

Uyku Konforunu Sağlıkla Buluşturan Yatakları Yataş’la Keşfedin

Konforlu, kaliteli ve yeterli uyku sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazıdır. Yataş, yenilikçi ürünleriyle her ihtiyaca ve bütçeye uygun alternatifi sağlayarak müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı başarıyor. Yanlış tercihlerinin yanı sıra kalitesiz ve doğal olmayan malzemeden üretilen yataklar uyku kalitesini bozabilirler. Ayrıca bel ve sırt bölgelerinde de ağrılara neden olabilirler. Eğer sizin de önceliğiniz sırt ve bel bölgesi desteği ise Orthopedic Support pocket yaylı yatağı deneyebilirsiniz. Vücudu en doğru şekilde kavrayan, yorgunluğu azaltan, kalp atışını rahatlatarak vücut sıcaklığının da dengelenmesini sağlayan ürün, uyku kalitesini bir adım öteye taşıyor. Omuz, basen ve eklemler için gerekli olan desteği sağlayarak ortopedik yatak ihtiyacına uygun bir seçenek sunuyor. Baza yatak seçimleri konusunda her türlü ihtiyacın adresi olan Yataş Bedding, geniş ürün yelpazesi ile güzel günlere mutlu başlangıçlar sunmayı hedefliyor. Siz de yatak satın almayı düşünüyorsanız ihtiyacınız olan bazalar ile konfor ve kaliteyi bir arada sunan https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar sayfasından farklı modellerine göz atabilir, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın