Dubai Modest Fashion Week 7-8-9 Mart’ta!

Modest Fashion Week Mart ayında rotasını Dubai’ye çeviriyor. Dubai Modest Fashion Week 7-8-9 Mart tarihlerinde moda severleri ağırlayacak…

Konsepti ‘İyi İçin Moda’ olarak belirlenen Dubai Modest Fashion Week, Modest Fashion Week serisinin 5. Olarak 5 kıtadan 26’dan fazla ülkeden katılımcıya ev sahipliği yapacak.

7-8-9 Mart tarihleri arasında Dubai Emerald Palace Kempinski miX by Alain Ducasse’de düzenlenecek olan Dubai Modest Fashion Week, Dubai’de ikinci kez moda severleri bir araya getirecek.

Organizasyonu Think Fashion tarafından gerçekleşecek olan Dubai Modest Fashion Week, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından da destekleniyor. Etkinliğin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşmesi de güzel bir ambiyansın yaşanmasına vesile olacak.

40 defile, 30 markanın standı, 15 söyleşinin yapılacağı Dubai Modest Fashion Week, 26’dan fazla ülkenin bağlarının kuvvetlenmesini de sağlayacak.

Moda sektörüne Modest Fashion Week kavramını getiren Think Fashion’ın kurucularından Özlem Şahin ve Franka Soeria moda sektörünün tüm ortaklarını küresel olarak bir araya getirmenin onur verdiğini söylüyor.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak