Düğün Sonrası da Bakımlı Kaşlara Sahip Olun!

Sleek Brows, üstün teknolojisi sayesinde gerçek kaş görünümünde kaşlar yaratmanızı sağlıyor, 3D boyutlu şekillendirme tekniği sayesinde kaşların şeklini korkmadan değiştirebilme özgürlüğünü sunuyor.

Emay Comestics kurucuları Hatice Akçı, Emel Şakur ve Dilay Şahin tarafından İngiltere’den getirilen Sleek Brows, 3D doğal kaş şekillendirme özgürlüğüne düşkün olanlar için en güzel ve en doğal yöntem. Uygulama özellikle Avrupa ve Amerika’da cokça rağbet görüyor.

Herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilen uygulama, kalıplara esir kalmadan görünümünü korumak isteyen herkesin; ister kaşı olsun ister kaşlar tamamen dökülmüş olsun en doğal görünümü yakalamak isteyenler tarafından kullanabiliyor. Kalıcı makyajı tercih etmeyenler için de bir alternatif olan Sleek Brows, daha önce işlem görmüş fakat renk değişimi olan kaşları kamufle etmek için de çok iyi bir uygulama. Öncelikle kaşı yüz hatlarına ve şekline, tarzına ve mesleğine göre

uygun bir hale getirmek gerekiyor. Çünkü kaş bütün yüzü çerçeveleyen en belirgin detaydır. Bu yöntemin en güzel yanı özgür olabilmektir. İstediğiniz formda ve renkte kaşları şekillendirebilirsiniz. 4 haftaya kadar su ve silmeye karşı dayanıklı olan uygulamayı, etkisi azaldığında tekrar yaptırabilirsiniz. Uygulamayı yaptırdıktan sonra 24 saat kaşa dokunulmaması gerekiyor. Sonrasında ovalama, durulama olmadığı ve bakım ürünleri kaşa yakın sürülmediği taktirde uygulamanın kalıcılığı daha uzun oluyor.

Bu uygulamanın yan etkileri yok. Aksine kullanılan formülasyon kaş ve kaş köklerini besleyip güçlendiriyor. Diğer yöntemlerin aksine tamamiyle doğal bir yöntem olduğu ve dokuya zarar vermediği için; kemoterapi tedavisi gören hastalar ve hamile bayanlar dahi tercih edebiliyor.

 

GELİNLERİN VAZGEÇİLMEZ UYGULAMASI

Uygulama bilhassa make up artisler tarafından özellikle tercih ediliyor. Gelin makyajlarının vazgeçilmezi olan Sleek Brows, hem doğal bir uygulama olması hem de düğün sonrası balayı sürecinde de mükemmel kaşlara sahip olunması açısından gelin adaylarını rahatlatıp büyük bir kolaylık sağlıyor.

 

SLEEK BROWS İKİ AŞAMADAN OLUŞUYOR

  • Sculpting – şekillendirme: Özel bir formülasyon içeren boya karışımıyla seyrek noktalar kıl tekniği ile dolduruluyor. Bunun için özel micro fırçası kullanılıyor. Bu formülün özelliği kıl köklerini tekrar canlandırması.
  • Building – oluşturma: Mevcut kıllara ve aralıklara tek tek kıl aplike edip dolduruluyor ve daha yoğun, doğal ve dolgun bir görüntüye ulaşmasını sağlıyor.

Biz dünya genelinde kozmetik sektöründeki trendleri ve yenilikleri yakından takip ediyoruz. Doğal ve etkileyici dolgun kaşlar güzellik sektörünün trendlerinden biri. Bizde 2016’da bu uygulamayı keşfettikten sonra microblading veya kalıcı makyaja tamamiyle doğal olan bir alternatif sunmak istedik. Sleek Brows Türkiye distribütörü olarak ana merkezimiz İstanbul olmak üzere ülke genelinde sertifika eğitimleri sunuyoruz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın