DÜĞÜN TRENDLERİNİ BELİRLEYEN MEKAN: GALA KAŞIBEYAZ

İstanbul’un en köklü yeme içme mekanlarından Kaşıbeyaz, davet mekanı Gala Kaşıbeyaz ile de adından söz ettiriyor. Klasik düğün anlayışını yıkan, çiftlere hayallerinin ötesinde bir düğün sunan Gala Kaşıbeyaz’da isterseniz modern dokunuşlarla, isterseniz Osmanlı saray ihtişamına sahip bir konseptle isterseniz de masalsı bir kır düğünüyle mutluluğa adım atabilirsiniz.

 

Yeme içme sektörüne getirdiği yeniliklerle İstanbul’un marka mekanı haline gelen ve klasik kebapçı anlayışını yıkan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, sektöre yenilikler kazandırmaya devam ediyor. Açıldığı ilk günden beri aylar öncesinden rezervasyon tarihlerinin belirlendiği, düğünlerin vazgeçilmez adresi Gala Kaşıbeyaz, dekorasyonuyla, yemekleriyle, hizmet anlayışıyla büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Evlilik hazırlığındaki çiftlerin favori mekanı Gala Kaşıbeyaz, 700 kişi kapasiteli kapalı alanıyla çiftlere saray atmosferinde, 1000 kişi kapasiteli açık alanıyla da kır düğünü konseptinde bir düğün imkanı sunuyor. Gala Kaşıbeyaz’ın en büyük ayrıcalığı ise hayallerin ötesinde düğünlere imza atması, kendini sürekli yenileyerek farklı konseptleri bir arada sunması… Çiftlerin hayallerini kurdukları kusursuz bir düğün için tüm detayların düşünüldüğü Gala Kaşıbeyaz’da, gelin ve damat için ayrı ayrı özel kuaför salonları, suit odalar, kulisler bulunuyor. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, seçkin mönüsünü Gala Kaşıbeyaz’a da taşıyarak düğünleri, aynı zamanda bir lezzet şölenine dönüştürüyor. İsterseniz düğün öncesinde özel kokteyl alanında misafirlerinizi ağırlayarak, onların düğüne daha keyifli bir geçiş yapmasını sağlayabilirsiniz.

İsterseniz saray atmosferi isterseniz kır düğünü

Çiftlerin özel günlerini adeta saray atmosferinde gerçekleştirmeleri için masa süslemelerinden ışıklandırmaya, sahne teknolojilerine ve ekipmanlarına kadar tüm detaylar Gala Kaşıbeyaz’ın uzman kadrosu tarafından planlanıyor. Bununla birlikte görüş açısını engelleyecek sütunların olmaması da misafirlerin özel gecenin tadını sonuna kadar çıkartmalarını sağlıyor.  Altın varaklı masa ve sandalye süslemelerinin ön plana çıktığı Gala Kaşıbeyaz’ın 1000 kişi kapasiteli bahçesi ise özel ışıklandırmaları ve peyzaj çalışmalarıyla çiftlerin hep hayalini kurdukları kır düğünü havasını yaşatıyor. Şehrin merkezinde şık bir kır düğünü yapmak istiyorsanız, bu anlamda Gala Kaşıbeyaz doğru adres! Florya’da, profesyonel ekibi, lezzetleri, masalsı dekorasyonuyla farklı ve ayrıcalıklı düğünlere imza atan Gala Kaşıbeyaz, evliliğe adım atmak isteyen çiftleri bekliyor.

Gala Kaşıbeyaz’da A’dan Z’ye her şey sizin için düşünüldü

Düğünlerde yaşanılan en büyük sıkıntılardan biri de çocuklar olabiliyor. Bazen birçok aile çocukları nedeniyle düğünlere katılamıyor bazen de çocukları kontrol edeyim derken, aileler düğünlerde yeterince eğlenemiyor ya da düğünden erken ayrılmak zorunda kalıyorlar. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun restorancılıkta bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği oyun alanı, Gala Kaşıbeyaz’da da ön plana çıkıyor. Çocuklar için hazırlanan 110 metrekare büyüklüğündeki oyun odasında A’dan Z’ye her şeyi düşünüldü. Düğün sırasında çocuklar, oyun alanında mekanın tadını çıkarırken, görevli bakıcılar da çocuklara göz kulak oluyor. 3 bin metre kare üzerinde kurulu bahçesi, açık ve kapalı çocuk alanı, 400 araçlık otoparkı, şehir ve bahçe manzarasıyla ön plana çıkan Gala Kaşıbeyaz’da kişi başı ücret talep edilen hizmetlere göre değişiyor.  Fiyatın içerisine ses, ışık, belli bir sayıya kadar fotoğraf çekimi, video çekimi ve klasik masa, sandalye süslemesi dahil olmakla birlikte ücretsiz vale hizmeti de sunuluyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak