Duygularınızı Bir Şişeye Sığdırabilir misiniz?

Kirazın çiçeklenmesi o kadar kısa sürer ki kaçırmanız çok kolaydır. Her sene, saf beyaz çiçekler baharın başlangıcını haber verirken yeniliklerinde müjdecisidirler. Hepsi L’Occitane kiraz çiçeği serisinde mevcut!

ÇİÇEKSİ İLHAM

Kiraz ağacı Provansal peyzajın bir parçasıdır. Luberon’daki Apt bölgesinde yaygın olup, mevsimlere göre renk değiştirir. Bu da onu sanatçılar için bir ilham kaynağına dönüştürür… İlkbaharda saf beyaz, yaz aylarında parlak kırmızı, sonbaharda açık yeşil..

Cherry Blossom EDT, çiçeksi ve meyvemsi bir dokuya sahiptir. Narin ve ferahlatıcı hissiyle sizi Fransa’nın kiraz ağaçlarıyla süslü tepelerine götürecek olan bu canlı koku aynı zamanda feminen bir ambiyans yaratır. Cherry Blossom, Provence’ın Luberon bölgesinden gelen kiraz özleriyle elde ediliyor. Frezya, kiraz ve müge notalarını destekleyen amber ve misk notaları ile hislerinizi dışa vurun.

Cherry Blossom EDT 75 ML – 230 TL

ELLERE BAKIM

Ellerinizi uluslararası yıldız kremi Cherry Blossom versiyonuyla yumuşatın ve koruyun!
Shea yağı ile zengileştirilmiş, hafif dokulu bu krem elleri nemlendirir, korur ve aynı zamanda cildinizde hafif ve çiçeksi bir koku bırakır. Yağsız dokusuyla ellerinizde yapışkan bir his bırakmadan emilir. Provence’ın Luberon bölgesinin kiraz özlerini içerir.

Cherry Blossom 30 ML Hand Cream – 37 TL

Cherry Blossom 75 ML Hand Cream – 74 TL

Cherry Blossom Bath & Shower Gel 250 ml

BANYO KEYFİNDE L’OCCITANE

Su ile temas ettiğinde narin bir köpüğe dönüşen bu duş jeli sayesinde banyolar tam bir keyfe dönüşüyor. Hafif ve çiçeksi kokusunu vücuda bırakırken cildin temizlenmesini de sağlar. Provence’ın Luberon bölgesinin kiraz özlerini içerir.

Cherry Blossom Bath & Shower Gel 250 ML – 69 TL

Cherry Blossom Shimmering Lotion 250 ml

HARİKA KOKUSU İLE VÜCUT LOSYONU

Shea yağı ile zenginleştirilmiş bu vücut losyonu cilt tarafından hızlıca emilir. Hafif ve çiçeksi kokusu ile cildi sarmalar ve nemlendirir. Provence’ın Luberon bölgesinin kiraz özlerini içerir.

Cherry Blossom Shimmering Lotion 250 ML – 111 TL

Cherry Blossom Lip Balm 12 ml

DUDAK BAKIMINI UNUTMAYIN!

Shea yağı ile zenginleştirilmiş olan bu balsam, dudakları nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. Provence’ın Luberon bölgesinden gelen kiraz özlerini içerir.

Cherry Blossom Lip Balm 12 ml – 37 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak