En Çok Tercih Edilen Kırışıklık Karşıtı Kremler

Yıllar geçtikçe önce vücudumuz sonra da cildimiz yılların izini dışarı vuruyor di mi? Ancak kozmetik dünyasında yapılan son yenilikler ile yıllara meydan okumanız mümkün! Bu nasıl olacak derseniz, kırışıklık karşıtı anti aging kremleri cilt bakım rutininize dâhil ederek işe başlamanız yeterli olacaktır. İşte en çok tercih edilen kırışıklık karşıtı kremler…

Vichy Slow Age

Cilde ihtiyacı olan tüm vitaminleri veren bu krem, çevresel faktörlerden cildinizi korur ve güneş ışınlarına karşı da kalkan görevi üstlenir. Ayrıca içindeki Vichy termal su da cildi nemlendirir.

Cosmed Revolution Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi

İçerisinde bulunan susam ve buğday yağlarının özel karışımı sayesinde bu krem cilt dokusunun yenilenmesi için gerekli desteği sağlıyor. Ayrıca ciltte yeni çizgi oluşumunun önlenmesinde de yardımcı oluyor.

Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Cream

Cildinizde yıllar geçtikçe oluşan çizgi ve kırışıklıklara karşı savaş açan bu krem, gözenekleri küçültüyor ve pürüzsüz bir cildin ortaya çıkmasına destek oluyor. Üründe paraben, silikon ve parfüm olmaması da artı özellikler.

Biotherm Skin Best Gündüz Kremi

Serum yapısında olan ve güneş koruyucu etkisini de içinde barındıran bu krem her cilt tipine uygun.

Yves Saint Laurent Forever Young Liberator

Hem serumu hem de kremi aynı kavanoz içerisinde buluşturan bu krem, içeriğindeki özel Glikanatif maddesi sayesinde yıpranmış cildiniz için yoğun bakım yapıyor ve cildi yeniden yapılandırıyor.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak