Sizler İçin Seçtiğimiz En İyi 6 Cilt Bakım Ürünü

2019’de yeni biri olmaya ne dersiniz? Sizler için seçtiğim bu harika 6 ürünle, yeni olmak elinizde…

1-SIKI VE TAZELENMİŞ BİR CİLT

Gülsha Gece Gül İksiri sıkı ve tazelenmiş bir cilde uyanmak için tasarlanan formülüyle, zamanla oluşabilecek kırışıkları ve sarkmaları önlemeye yardımcı oluyor. Yüz kontürünü şekillendirmeye yardımcı iksir, eşsiz peptid karışımıyla zenginleştirilmiş ve yüksek kalite hyaluronik asitle harmanlanmış gül esansiyel yağı içeriyor.

2-DOLGUN CİLTLERİN YENİ FORMÜLÜ

SkinCeuticals, yaşlanma belirtileri ve nemsizlik gibi cilt problemlerine neden olan hyalüronik asit miktarındaki azalmanın önünde geçmek için yepyeni bir formül geliştirdi. Yeni H.A. Intensifie, cildin doğal olarak ürettiği hyalüronik asit molekülleri, kendi ağırlığının 1000 katı kadar suyu tutabilen güçlü bir doğal nemlendirici. Bu özelliği nedeni ile cildin daha sıkı, dolgun ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Hyalüronik asit miktarındaki azalma ve ciltteki etkilerinin önüne geçebilmek için SkinCeuticals içeriğindeki; hyalüronik asit ile cildi nemlendiriyor, pürüzsüzlük sağlıyor, proxylane ile cildin alt katmanlarındaki hyalüronik asit seviyesini düzenleyerek cilt sıkılığının artmasını sağlıyor, Mor Pirinç Özü ile ciltteki hyalüronik asit miktarının yıkımını önlemeye yardımcı oluyor.

3-L’OCCITANE ULTRA YOĞUN BAKIMLAR

Soğuk hava cildinizin daha yoğun bakım bariyerine ihtiyaç duyduğu zamanlardır. Cildinize ihtiyacına göre; ışıltı, canlılık ve dolgunluk için veren L’OCCITANE Immortelle Divine Youth Oil yağ bazlı serumuve Divine Cream ile destekleyebilirsiniz.

4-OROGOLD’DAN ETKİLİ GÖZ ÇEVRESİ BAKIMI

Orogold 24K Yoğun Göz Kremi, gözlerinize dinlenmiş bir görünüm vermek için altın kafein, A vitamini, ve yeşil çay ile formüle edilmiş. Göz çevresindeki şişlikleri ve koyu halkaları azaltmaya yardım ederken içinizdeki gençliği dışarı çıkartıyor. Göz altındaki hassas bölgeye günlük kullanım öneriliyor.

5-IŞILTILI VE CANLI BİR CİLT

Vitamin yönünden zengin içeriklere sahip Lierac Masque Eclat ise ışıltılı ve canlı bir cilt için etkin bakım sunuyor. Özel olarak bütün cilt tipleri için uygun olan bu maskenin içeriğinde ise detoks etkili ve arındırıcı özelliğe sahip sarı kil kullanılmış. Kan portakalı ekstresi, gelincik ekstresi ve buğday proteininden oluşan özel formülü sayesinde cildin ışıltı kazanmasının yanında cildi canlandırma özelliğine sahip.

6-  HASSAS BİR TONİK DENEYİMİ

Nuxe Pétales de Rose serisinin Gül Yaprağı  Hassas Tonik Losyon, sabun içermeyen normal ve kuru hassas ciltlere özel geliştirilen formülüyle yüzünüzü nazikçe arındırarak canlandırıyor. Cildi yatıştırıyor, göz ve yüz makyajını temizleme işlemini tamamlıyor. Formülün kalbinde yer alan gül yaprağı özleriyle tazelik hissi veriyor.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın