En İyi Vücut Nemlendiricileri

Eğer ne kadar nemlendirirseniz nemlendirin yine de yetmiyorsa, çok kuru bir cildiniz var demektir. Bu kadar kuru bir cilt, kış aylarında ekstra bir nemlendirmeye ihtiyaç duyacaktır. İşte soğuk havaların etkisiyle daha da kuruyan, hassaslaşan ve matlaşan cildinizi besleyecek ve nemlendirecek en iyi vücut nemlendiricileri…

* Clinique Deep Comfort Body Butter

Zengin bir yapısı olan bu vücut kremi, kuruyan cildinizi anında nemlendiriyor, cildinize yoğun bir bakım yapıyor ve dokunduğunuzda ekstra bir yumuşaklık sağlıyor.

*Kiehl’s Creme de Corps

İçerisine bulunan skualan, susam ve kakao yağlarıyla ekstra olarak kuruyan cildinize acil bakım servisi veren bu ürün aynı zamanda betakaroten takviyesi sayesinde detoks etkisi de yaratıyor.

*La Roche-Posay Lipikar Baume

Eğer hassas, kuru ve tahriş olmuş bir cildiniz var ise bu ürün sizin için birebir! Hızlı emilen yapısı ve içerisinde bulunan shea yağı ve niacinamide ile cildinizin üzerindeki bariyer de yenileniyor.

*The Body Shop Spa of the World Hawaiian Kukui Cream

İçerisinde bulunan Kukui özleriyle vücudu tamamen nemlendiren bu yağ bazlı cilt bakım kremi cildin kaybettiği doğal elastikiyetini geri kazandırıyor ve cilde ışıltı ve nem kazandırıyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın