En Şık Düğün Mekanları Nerede?

 

Evlilik teklifi aldığınız o eşsiz andan itibaren düğün telaşı her yanınızı sarar… Hepimiz bu en mutlu günümüzü en güzel yerde yapmak için can atarız. Yeni evlenecek çiftlerden ‘Peki, düğünümüz için en güzel yer neresi?’ sorusunu duyar gibiyiz… Cevabı yazımızda…

 

DÜĞÜNLERİN VE ÖZEL DAVETLERİN EN GÜVENİLİR ADRESİ: HİLTON ISTANBUL MASLAK

İstanbul’un iki kıtası arasındaki eşsiz konumu, iç mekân tasarımları ve hizmet kalitesiyle adından bahsettiren Hilton İstanbul Maslak, düğün davetleri için sıkça tercih ediliyor. Geniş ve ışıltılı bir balo salonu, kendine ait terasa sahip bir etkinlik salonu ve 27. katında bulunan cam tavanlı etkinlik alanı The Roof ile 3 farklı opsiyon sunan otel, düğün davetleri için en çok tercih edilen adreslerden biri. Maslak’ta konumlanan Hilton oteli, Hilton güvencesi ve aldığı üst düzey hijyen önlemleri ile en unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

 

DEDEMAN, DÜĞÜNLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR 

Dedeman İstanbul ve Dedeman Bostancı Convention Center, geniş salon ve bahçe alternatifleriyle unutulmaz düğünlerin ve nikâhların ilk akla gelen mekânlarından olmayı sürdürüyor. “Güvenli Turizm Sertifikası” sahibi oteller, pandemi döneminde de en özel organizasyonları Dedeman Wedding markası ile hayata geçiriyor. Hem Dedeman İstanbul hem de Dedeman Bostancı Convention Center, sevdikleriyle en mutlu günlerinde bir arada olmak isteyen çiftlere çok özel fırsatlar sunuyor.

 

RAFFLES HOTEL İLE MUTLULUĞA BİR ADIM ATIN

Balo salonumuzda bu en özel gününüz için arzu ettiğiniz atmosferi yaratabilir, diğer salonlarımızda daha samimi davetler hazırlayabiliriz. Size özel görevlendirilmiş düğün ekibi her detayı planlamanıza yardımcı olurken, o gün mutfak ekibimiz, oteldeki çiçekçimiz ve konuksever personelimiz size mükemmel koşulları yaratacak…

 

FOUR SEASONS İLE BOĞAZ’A NAZIR BİR DÜĞÜN

Son derece şık ve nezih bir otelde kim evlenmek istemez ki… 19. yüzyıldan kalma bir Osmanlı sarayında sevgiyi ve romantizmi kutlayın. Four Seasons ile göz alıcı ve dinamik İstanbul boğazı, düğününüz için benzersiz bir fon oluştursun.

 

LİONEL HOTEL İSTANBUL, HAYALLERİNİ KURDUĞUNUZ DÜĞÜNÜ SİZLERE SUNUYOR

Lionel Hotel, hayallerini kurduğunuz en özel gününüzün ev sahibi olmaya da hazır! Düğün ve davet organizasyonları için modern ve ihtişamlı 1.100 metrekare alana sahip tamamı kolonsuz balo salonu ile büyülenebilir, son teknoloji ile donatılmış teknik alt yapısı ile ihtişamlı bir gösteriye adım atabilirsiniz. Ayrıca en güzel anılarınıza anı katmak için balayı odası, gelin hamamı ve çift masajı gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz.

CROWNE PLAZA İSTANBUL İLE HAYATINIZIN EN GÜZEL GÜNÜNÜ DOYASIYA YAŞAYIN

Profesyonel ekibinin danışmanlığı ile hayatınızın en güzel gününü güvence altına alabileceğiniz Crowne Plaza Oryapark’ta yeşilin yenileyici enerjisinden vazgeçemeyenler, 200 kişi kapasiteli açık alanda kır düğünü deneyimini yaşayabileceği gibi, kendini bir masalın içinde hissetmek isteyen gelin ve damatlar, ihtişamıyla büyüleyen Paşabahçe Balo Salonu’nu tercih edebilir. Düğüne özel menü seçenekleri ile tam bir lezzet şöleni yaşayacağınız bu değerli günde, alkollü ve alkolsüz ikram seçenekleri ile her şey arzu ettiğiniz şekilde devam ediyor. 400 kişi kapasiteli, 6.3 metre yüksekliğinde ve 530 metrekare alana sahip salon, görkemli görüntüsünün yanı sıra, mükemmel bir akustiğe de sahip.

 

WYNDHAM GRAND İSTANBUL EUROPE’DE HER ŞEY SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ

Hayatınızın en önemli gününü kusursuz kılmak için profesyonel ekibiyle tüm detayları sizin yerinize düşünen Wyndham Grand İstanbul Europe’un 450 kişi kapasiteli ve büyüleyici bir ambiyansa sahip Balo Salonu’nda hep hayalini kurduğunuz düğün gerçek olabilir. Çiftlerin isteği doğrultusunda süslenen ve ihtişamıyla göz dolduran Balo Salonu, Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinden oluşturulan zengin düğün menüleri ve diğer düğün hizmetleri ile masal gibi bir düğünün kahramanı olabilirsiniz.

 

MÖVENPİCK HOTEL İSTANBUL GOLDEN HORN İLE UNUTULMAZ BİR DÜĞÜNE MERHABA DİYİN

Düğününüzü Boğaz’ın doğal bir uzantısı olan Haliç’te kutlamak istiyorsanız modern ve çağdaş tasarımı ile büyük etkinliklerinize ev sahipliği yapmayı bekleyen Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn’un Balo Salonunu tercih edebilirsiniz. Unutulmaz bir düğün için deneyimli mutfak ve organizatör ekibi ile hareket eden otel, en özel gününüzü hayatınız boyunca unutamayacağınız anılarla doldurmaya hazır.

 

WİSH MORE HOTEL İSTANBUL İLE UNUTULMAZ ANLARA ŞAHİT OLUN

En yeni teknoloji ile donatılmış 9 toplantı salonu, 550 metrekare genişliğinde kolonsuz balo salonu ve 640 metrekare genişliğindeki açık hava etkinlik alanı ile Wish More Horel İstanbul; verimli toplantılar, unutulmaz düğünler ve keyifli kutlamalar için kusursuz mekan alternatifleri sunuyor.

 

 

 

GRAND CEVAHİR HOTEL İLE DÜĞÜNÜNÜZ MÜKEMMEL OLACAK

Şişli’nin merkezinde yer alan Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi, açık ve kapalı etkinlik alanı, leziz düğün menüleri, yüksek tavanlı, kolonsuz balo salonu ve alanında uzman ekibiyle hizmetinizde. 2 bin 500 metrekare alanı balo salonunda 2 bin kişiyi aynı davette ağırlayabilen ve 8,5 metre tavan yüksekliği ile görkemli düğünlere ev sahipliği yapıyor. Yaz sezonunun vazgeçilmezlerinden açık havuz başında 400 kişilik düğünlerinde adresi olan Grand Cevahir Otel, kına, nişan, kokteyl, sünnet, baby shower, mezuniyet ve iftar konseptleri için sizi bekliyor.

 

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın