Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’dan Ayrılıyor

Yayına 2014 yılında TRT ekranlarında giren Diriliş Ertuğrul dizisi için baş karakterlerden biri olan Engin Altan Düzyatan, sezon sonunda ayrılıyor.

Yerli oyuncular arasında mesafe almış ve kendini fazlasıyla geliştirmiş olan Düzyatan, Organ Gazi karakteriyle dizide yer alıyordu. Büyük bir kitlenin izlediği dizi için Düzyatan’ın oynadığı karakter dizi için oldukça önemli. Bu durum dizi takipçilerinin bir kısmının kaybolup kaybolmayacağını düşündürmeye başladı.

Sezon Sonu İçin Spoiler Verildi

Bir çoğumuz izlemediğimiz dizi, film veya bölüm hakkında öncesinde bilgi sahibi olmak istemeyiz. Bu durum can sıkıcı olsa da dizi yapımcıları spoiler vermek zorunda kaldı. Alınan bilgiye göre Engin Altan Düzyatan, sezonun son bölümünde ölecek. Bu onun için dizideki sonu anlamına geliyor.

Daha önce de diziden ayrılması gündemde konu olmuş fakat ayrılık gerçekleşmemişti. Bu düşünceye karşı bir açıklama da yapılmış ve oyuncunun dizi kadrosunda devam edeceği bildirilmişti.

Bunun öne çıkan sebeplerinden biri Burak Özçivit’in kadroya dahil edilmek istenmesi. İki oyuncunun aynı dizide yer almak istemediğine yönelik çıkan dedikodular gerçek mi bilinmez fakat alınan bilgiler bu yönde. Yapımcıların çözümü ise Orhan Gazi karakterine son verip onun yerine Burak Özçivit’i kadroya dahil ederek diziye yeni bir renk kazandırmak.

Bu hamle sonrasında dizinin izleyen oranında artış mı olacak yoksa düşüş mü bilinmez fakat sıkı takipçilerin tek bir karakterle izlemeyi bırakması pek düşünülmüyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın