Eşarp Ve Şal Modellerinde Yaz İndirimi

Yaz ayına özel tasarlanmış birbirinden şık ve göz alıcı eşarp ve şal modelleri Venezia Wear mağazalarında müşterilerini bekliyor. Bu yaza özel tasarlanan eşarp modellerinde yüzde 30’a varan indirimler uygulanmaktadır. Hem kaliteli hem de ucuz tesettür kıyafetleri için Wenezia Wear mağazaları doğru tercih olacaktır.

YAZ AYLARINDA KADIN KIYAFETLERİ NASIL OLMALIDIR

Kadınlar giyimlerine her şeyden daha fazla önem vermekteler. Bu nedenle de kadınlar alışveriş yapmadan önce çok iyi bir araştırma süreci gerçekleştirirler. Araştırmalar neticesinde hem fiyat olarak hem de kalite olarak en doğru olan kıyafeti satın alırlar. Kadınların en çok zorlandığı kısım ise mevsimler arası geçişlerde neler giymeleri gerektiğidir. Öyle ki bir mevsimden diğer mevsime geçtikten sonra havalarda ciddi anlamda orantısızlıklar görülmektedir. Bu da kadınların kıyafet tercihlerinde kafalarının karışmasına sebebiyet veriyor. Kadınlar bu yaz hangi kıyafetleri giymeleri gerektiği konusunda gereken bilgilere bu haberin sonunda sahip olmuş olacaklardır.

Yaz ayları zaten normalde de sıcak geçerdi fakat bu yıl meteorolojinin de yapmış olduğu açıklamalara göre en sıcak yaz ayını yaşamaktayız. Bu durum insanların bütün hayatlarını etkilediği gibi kıyafet tercihlerini de tamamıyla etkilemektedir. Kıyafet seçerken hem aşırı güneşten korunacak hem de sizi fazla bunaltmayacak kıyafetler tercih etmelisiniz. Tabi ki bu kıyafetlerin tesettürlü bayanlar için eşarp ile kapatılması da gerekiyor. Tesettürlü bayanlar yaz aylarında biraz daha zorluk çekmekteler kıyafet konusunda. Çünkü tamamıyla kapalı şeyler giyecekleri için giydikleri kıyafetlerin kendilerini çok da fazla sıkmaması gerekiyor.

Bunu sağlayacak olan şey de kaliteli kıyafetler tercih etmek olmalıdır. İpek veya kaliteli yünden yapılan kıyafetler kadınların güneşten daha iyi korunmalarını sağlayacaktır. Aynı zamanda toplumumuzda yayın olan tesettürlü bayanların siyah ve koyu renk giyinmeleri algısının da değişmesi gerekiyor. Tesettürlü olmak renkli giyinmeye engel değildir. Böyle bir durum dinde de yasaklanmış değildir. Bu nedenle kış aylarının aksine yaz aylarında daha açık renkler giymek doğru olacaktır.

VENEZİA WEAR’DA ALIŞVERİŞ SEÇENEKLERİ NELERDİR

Venezia Wear tesettür moda sektöründe son dönemlerdeki moda ikonlarından biri haline gelmiştir. Özellikle Suudi ve Katarlı prensesler giyim ve kıyafet konularında Veneziawear.com sıklıkla tercih etmekteler. Ülkemizde de son dönemlerde tesettürlü kadınlar arasında en popüler kıyafet markası Venezia Wear olmuştur. Bu markanın bu denli popüler olmasının altında birçok etken yer almaktadır. Bu etkenlerden en önemlisi markanın sürekli olarak modaya uygun ürünler üretmesidir. Aynı zamanda ürettiği ürünlerin fiyat olarak da çok aşırı olmaması nedeniyle her bütçeden kadın bu tesettür kıyafetlerini giyebilmektedir.

Venezia Wear’ın en önemli özelliklerinden biri de anne ve kızlara birlikte kombinler hazırlamasıdır. Hazırladığı kombinler sayesinde ailecek size en çok yakışacak ürünleri toplu halde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda markanın en iyi ürünleri bir araya getirilerek kaliteli kombinler de yapılmaktadır. Bu kombinler sizleri çok büyük bir zahmetten kurtaracak ve aynı anda 4-5 parça kıyafeti birlikte satın alabileceksiniz. Venezia Wear’ın tesettürlü bayanlar arasında en çok sevilen ürünleri anneli kızlı koleksiyondur. Bu koleksiyonda yer alan ürünlerde minimum yüzde 23’e varan indirimler uygulanıyor. Bu indirimler ürüne göre yüzde 30’lara kadar yükselebilmektedir.

OUTLET ÜRÜNLERİN KALİTESİ NASIL

Bilindiği üzere outlet ürünler genelde defolu veya eski sezon ürünlerdir. Bu ürünler çok fazla tercih edilmediği için çok ucuz fiyatlara satılmaktadır. Eğer bütçenizi çok fazla zorlamak istemiyorsanız sürekli olarak outlet ürünleri satın alabilirsiniz. Outlet ürünlerin en büyük artılarından bir tanesi de defolu kısımlarının genelde gözle görülemeyen yerlerde yer almasıdır. Bu da bu kıyafetlerin toplum içinde rahatlıkla giyilebileceğini gösteriyor. Eğer tesettürlü giyiniyorsanız ve az paraya çok fazla model elbisem olsun istiyorsanız outlet ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Outlet ürün deyince de akla ilk gelen marka Venezia Wear olmaktadır. Bu marka ürettiği harika şal ve eşarpların yanı sıra birçok kampanya ile de kadınların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kadınlar arasında bir ürün çok fazla tutuldu mu bu ürün birden ülke genelinde parlama yapar. Bu nedenle markalar ürünlerinin müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamasına özen göstermektedir. Venezia Wear da ürettiği makine hatası ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle satışa çıkarmaktadır. Bu ürünlerin görünüm itibariyle normal kıyafetlerden hiçbir farkı yoktur.

TESETTÜR KIYAFETLERİ NEREDEN SATIN ALINABİLİR

Kıyafet alışverişleri bahar aylarında oldukça zevkli geçmekle beraber yaz ve kış aylarında işkenceye dönüşebilmektedir. Kadınlar yaz ve kış aylarında alternatif alışveriş seçeneklerinin arayışı içine girmekteler. Birçok firma müşterilerinin rahat etmesi için şal ve diğer tesettür kıyafetleri ile alakalı internet sitesi kurmuştur. Kurdukları bu sitelerde mağazalarında bulunan tüm ürünleri satmaktadırlar. Bu da demek oluyor ki oturduğunuz yerden bu sitelerin ürünlerini satın alabilirsiniz. Venezia Wear da diğer markalar gibi internet sitesine sahiptir. Bu markanın ürettiği çok kaliteli şal modellerini markanın internet sitesinden de kontrol edebilirsiniz. Üye olarak hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın