Ev Dekorasyonuza Led Işıklarla Hava Katın!

Yılbaşı ağaçlarını gösterişli hale getiren led ışıkları son zamanlarda ev dekorasyonunda da sıkça tercih ediliyor. Kullanışlı ve dizayn edildiğinde bir o kadar şık duran led ışıkları nasıl kullanabileceğinizi sizler için derledik.

 Misafirlerinize Şık Bir Masa Hazırlayın

Misafirlerinize sofra hazırlarken şık ve sıcak bir sunum yapmak istiyorsanız led ışıklarla süsleme yapabilirsiniz. Otantik sofralardan hoşlanıyorsanız led ışıkları kozalaklarla çam ağacı dallarıyla süsleyebilirsiniz.

 

Işık Saçan Perdeler

Aydınlatma ev dekorasyonunda çok önemli bir unsurdur. Aydınlatma da loş ışık tercih edenler için oda da hem romantik hem bohem bir hava yaratmak isteyenlere led ışıkları perde de kullanmak güzel bir seçenek olacaktır.

 

Aksesuarlarınızı Ön Plana Çıkarın

Ev dekorasyonunda farklılık yaratmak veya öne çıkarmak istiyorsanız led ışıklar iyi bir seçenek sizin için. Aksesuarların etrafını led ışıklarla süsleyebilirsiniz.

 

Duvarlarda Yaratıcılığınızı Konuşturun

Daha farklı şeyler yapmak istiyorum kendi tasarımım olsun diyenler farklı konseptler oluşturarak led ışıkları şekillendirerek duvarlarını süsleyebilir.

Klasik yılbaşı ağaçlarından sıkılanlar, farklı ve pratik çam ağacı yapmak isteyenler için duvar çam ağaçları güzel bir seçenek olacaktır. Led ışıklarla süslenen duvarlar göz kamaştırıyor.

2019 yılı itibariyle Woodak gibi ahşap abajur başta olmak üzere, ahşap masa, sandalye, lambader gibi ürünlerin satın alındığı online alışveriş siteleri şimdiden yeni ürünlerle dolmuş durumda.

 

Anılarınızı Canlandırın

Sevdiklerinizle olan en özel anlarınızı duvarlarınızda yaşatırken led ışıklarla anlarınızı ısıtabilirsiniz.

Pelin Bozdağ

Üsküdar Üniversitesi Medya Ve İletişim Sistemleri son sınıf öğrencisi olan Pelin Bozdağ, sitemizde moda, trend, kültür-sanat alanlarında yazılar kaleme almaktadır. Bozdağ, gittiği kültür sanat etkinliklerini Aysha okurları ile paylaşmayı sever.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak