Evinizde Fark Yaratın: Duvar Kâğıtları

Ev dekorasyonunda pratik fakat bir o kadar da etkili görünen değişiklikler mi yapmak istiyorsunuz? İşte size en maliyetsiz, en pratik ve bir o kadar da etkili dekorasyon uygulaması: duvar kâğıtları.

Dekorasyonda önemli bir yer edinen duvar kâğıtları, birbirinden farklı renk ve desenlere sahip olmaları açısından evin tüm havasını değiştirebilme gücüne sahiptir. Dekorasyon tarzına ve mobilyalarına uygun olarak seçilen duvar kâğıtları son dönemin de en popüler ev dekorasyonu uygulamalarından birisidir.

Peki, evinizin dekorasyon tarzına uygun duvar kâğıdı modeline nasıl karar verirsiniz? Eğer sade ve minimal tarzda dekore edilen bir odanız varsa bu odada kullanılan koyu renkteki duvar kâğıtları, çarpıcı ve modern bir görünüm ortaya çıkaracaktır. Siyah, koyu gri, lacivert ve koyu tonlar odanızın dekorasyonu için ideal duvar kâğıdı renkleri olacaktır.

Eğer dekorasyonda desenli bir duvar kâğıdı kullanmak istiyorsanız ve seçtiğiniz desen iddialı ve çarpıcı bir görünüm oluşturuyorsa bu deseni tek duvarda kullanmanız daha doğru olacaktır. Bu şekilde bir kullanım hem modern hem de dengeleyici bir görünüm oluşturabilirsiniz. Çiçek, yaprak ve geometrik desenler duvar kâğıtları için en trend ve en çok tercih edilen desenler arasındadır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak