Fahriye Evcen En Güzel 30 Kadın Arasına Girdi!

Almanya’da doğup daha sonra Türkiye’ye gelen ve Türkiye’de önemli bir kariyer yapan Fahriye Evcen, yerli kaynaklar arasında sık şekilde güzelliğinden bahsedilerek öne çıkmakta. Fakat güzelliği adeta tescillenen oyuncunun ünü yurt dışına da yayılmış görünüyor.

Nitekim şu sıralar Arap medyası onu dünyanın en güzel 30 kadını arasında gösteriyor. Arap ülkelerinde Türk dizilerine de sıkça yer verilmesi, ülkemizdeki dizi ve oyuncuların orada tanınmasına önemli etmekte. Bu durum farklı özelliklerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.

En Güzel 30 Kadın Arasında Gösterildi

Bildiğiniz üzere Burak Özçivit ile birliktelik yaşayan Fahriye Evcen, şu sıralar bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Buna rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen oyuncuyu Arap medyası ve oyuncunun hayranları onore etmiş durumda.

Arabistan’da gerçekleştirilen online ankette dünyanın en güzel kadınları listelendi ve anket katılımcılarından bir seçeneğin seçilmesi istendi. Bu anketin sonucunda ise Fahriye Evcen ilk 10’a girmeyi başardı.

En Güzel 9. Kadın Oldu

Anket sonuçlarına göre listenin 9. Sırasında Fahriye Evcen yer aldı. Katılım gösterenlerin onu seçme nedeni ise doğal güzelliği. Arap medyası ve insanının Fahriye Evcen’i yakından tanıyor olması da bu anketteki Evcen’e verilen oy sayısını etkin kılıyor. Sadece Türkiye’de değil Arap ülkelerinde Evcen’in yüksek sayıda hayran kitlesi bulunuyor.

Anket sonucunda listenin ilk sırasında kimin yer aldığını merak ediyorsanız Amerikalı şarkıcı Beyonce olduğunu belirtelim.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın