Fazıl Say’dan Rekor Konser!

Piyanist ve aynı zamanda besteci olan Fazıl Say, nikah ardından konserlerine hızlı şekilde devam edecek. Geride bıraktığımız haftaların magazin olaylarında sıkça ismini duyduğumuz Say, dünya evine girerek konuşulmuştu. Şimdi ise kısa sürede yüksek sayıda vereceği konser yeni bir ilginin oluşmasına sebep oldu. Sadece Türkiye değil dünya ülkeleri içinde oldukça önemli bir yer edinmiş olan Fazıl Say’ın İstanbul’da vereceği konserler sizi de şaşırtabilir.

İKİ GÜNDE SEKİZ KONSER!

Fazıl Say, İstanbul’da şubat ayı konserlerine hızlı bir giriş yapıyor. Hem de hiç olmadığı kadar. Bugün ve yarın olmak üzere iki günde toplam sekiz farklı konser verecek olan Fazıl Say, iki günlük yoğun bir programa tabii olacak.

Kadıköy’de gerçekleşecek olan konserlerde Beethoven’ın piyano sanatını izleyenlere sunulmayacak. Gittiği her yerde ilgiyle izlenen Say, bu kadar kısa süre içerisinde sekiz konser vererek aynı zamanda Türkiye’de bir ilke imza atacak.

Eğer İstanbul’daysanız ve Fazıl Say’ın sunumuyla mest edilmeyi istiyorsanız Caddebostan Kültür Merkezi 2-3 Şubat tarihlerinde kapılarını sanat ile açacak. Ünlü piyanistin bu konserleri için şehir dışından hatta yurt dışından izlemeye gelecek olanların da olduğunu belirtelim. Ünü dünyaya yayılan Say, Türkiye için sanat adına önemli bir gurur kaynağı durumunda.

İki günlük maratonun ardından şubat ayınaki konserlerine devam edecek olan Fazıl Say’ın konser takvimi programı ise bilinmiyor

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın