Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonluğu Yolunda

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Avrupa Voleybol Şampiyonluğunu hedeflediği turnuvada, Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı dört ülkenin düzenleyeceği Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor. 2019 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında yapılacak karşılaşmanın A grubu maçları Ankara’da yapılacak.

Kazandıkları başarıları bu sefer Avrupa şampiyonluğu ile taçlandırmak isteyen Filenin Sultanları uzun ve yorucu bir maratona girecek. 16 yıl aranın ardından Ankara’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına Türkiye’nin yanı sıra Polonya, Macaristan ve Slovakya’da ev sahipliği yapacak.

Filenin Sultanlarının Hedefli Altın Madalya

Filenin Sultanları, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda bugüne kadar 1 gümüş, 2 bronz madalya elde etti. Milliler, son 4 turnuvada da 3 kez yarı final oynama başarısı gösterdi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında yapılacak turnuvada ise altın madalyayı hedefliyor.

Şampiyonanın favorilerinden olan Milliler A grubunda Sırbistan’ın yanı sıra, Bulgaristan, Fransa, Finlandiya ve Yunanistan ile mücadele edecek. Filenin Sultanları sırasıyla 23 Ağustos’ta Yunanistan, 24 Ağustos’ta Finlandiya, 26 Ağustos’ta Bulgaristan, 28 Ağustos’ta Fransa ve 29 Ağustos’ta Sırbistan ile karşılaşacak. Grubunda ilk 4 sırayı alan takımların üst tura çıkacağı turnuvada; grup maçlarından sonraki tüm karşılaşmalar Türkiye’de Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmanın yarı finali 7 Eylül, final maçı ise 8 Eylül’de oynanacak.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın