Fotoğraf Çek, Markayı Bul!

Hani bazen bir şey görür de çok beğenirsiniz hatta gidip markasını sormak isterseniz ya, işte böyle bir durumda çözüm bir uygulamada! Özellikle moda severlerin çok seveceği yeni stil uygulaması Screenshop artık aramızda.

Peki, bu uygulamayı nasıl kullanacağız?

Screenshop uygulamasının temel mantığı şu şekilde: Instagram’da ya da bir başka sosyal ağda gördüğünüz kıyafetlerin ekran görüntüsünü alıyorsunuz. Uygulama size bu ekran görüntüsüne en benzer ürünleri ve alternatiflerini sunarak sizi büyük bir dertten kurtarıyor. Hatta bitmedi,  dilerseniz anında alışveriş yapmanızı da sağlıyor. Böylece çok beğendiğiniz ünlülerin stillerinin benzerlerini bit tık ile kendinize de adapte edebiliyorsunuz.

Screenshop uygulamasının danışmanlık görevini ise ünlü isim Kim Kardashian üstleniyor. Uygulama ücretsiz olan uygulama şimdilik sadece iOS işletim sistemi için geliştirilmiş durumda.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak