Four Seasons Hotel Sultanahmet’te Masal Gibi Düğünler

Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferinde konumlanan Four Seasons Hotel Sultanahmet, evlenecek çiftlere zarif dokunuşlarla şekillenmiş ve her detayı incelikle planlanmış unutamayacakları bir düğün programı sunuyor.

Sultanahmet’in tarihi dokusunda, oya gibi işlenmiş incelikli detaylarıyla, masal gibi bir düğün hayal eden çiftler için Four Sesons Hotel Sultanahmet reddemeyecekleri bir teklif sunuyor. Balo salonunun dekorasyonundan, Four Seasons şeflerinin hazırlayacağı leziz düğün menüsüne, DJ organizasyonundan ses ve müziğe kadar bu özel geceyi tamamlayan her detay, Four Seasons Hotel Sultanahmet’in hazırladığı özel düğün teklifinin içinde yer alıyor.

Four Seasons Hotel Sultanahmet, hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren Türk ve yabancı misafirleri için A’YA Rooftop Lounge’da düzenlenen kokteyllerden, balo salonundaki görkemli düğünlere dek birbirinden özel ve şık davetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Detaylı bilgi için: 0212 402 3000

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın