Göz Rengine Uygun Makyaj Nasıl Yapılır: İpuçları

Bir bayan için bakışlar çok önemlidir. Bakışlarıyla mest edebilir yada herşeyi bir bakışla amlatabilirler. Tabiki bütün renkler kendine göre özeldir. Size söyleyeceğimiz yöntemlerle gözlerinizin rengini daha çok ortaya çıkaracak ve daha keskin bakışlar elde edeceksiniz.
Göz rengine göre nasıl makyaj yapılır? Gelin hep birlikte öğrenelim. Okuduktan sonra yorumlarınızı da bizle paylaşın.

Mavi Göz Rengi için Makyaj Önerisi

Mavi renkli göz rengine sahip olan bayanların göz rengini daha belirgin yapmak için farlarınızı gri tonlar, kızıl kahveler, siyah tonlar ile daha ön plana çıkarmış olursunuz. Siyah bir eyeliner ve alt kirpiklerinize mavi göz kalemi sürmeyi de unutmayın bu sayede bakışlarınız daha keskin olacaktır.

Yeşil Göz Rengi Makyajı

Yeşil göz renginde kullanacağınız farlar daha çok kahve tonları, mor yada füme, bakır tonlarını tercih edin. Eyeliner olmadan olmaz tabi.

Kahverengi Göz Rengine Göre Makyaj Tüyoları

Kahverengi gözü kimse renkli olarak görmüyor. Renkli göz denilince mavi, yeşil, ela bunlar gelir. Kahverengiyi kimse renkten saymaz. Ama kahverengi göze en çok buğulu göz makyajlarını yakıştırıyorum. Yeşil, siyah, bakır tonları ile çok iyi uyum sağlayabilir.

Ela Göz Rengine Göre Makyaj Nasıl Yapılır?

Benim de sahip olduğum bu göz rengine uyabilecek en güzel tonlar hafif mor tonları, koyu yeşil, koyu kahve göz kalemi içinse yeşil yada siyah da olabilir. Maskara ile son işlemi tamamlayın ve çarpıcı gözlere kavuşun.

Siyah Gözler için Makyaj Önerisi

Zaten koyu bir göz rengine sahipsiniz. Farlarınızı daha hafif tonlarda tercih etmeye özen gösterin. Uçuk renklerden uzak durun. Siyah maskara ile gözlerinizi keskinleştirin. Hafif kahveler, hafif siyah buğulu göz makyajı da iyi olur. Abartı kullanmayın farlarınızı çok kötü bir görüntü ortaya çıkar.

Sizler de bunlara dikkat ederek mi makyaj yapıyorsunuz peki? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Göz Makyajı Nasıl Yapılır: Püf Noktaları

Saç ve Ten Rengine Göre Makyaj Tüyoları

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak