GÜÇ BİZDE!

Kapakta da gördüğünüz bu başlık, bu ay daha da yüksek sesle söyleyeceğim bir slogan etkisi yarattı bende. Elbette güç bizde, güç kadınlarda… O kadar çok sorumluluk ve görev varken omuzlarında nasıl bu kadar güçlü olabiliyoruz? Bu nasıl bir mucizedir… O da ayrı bir soru bendeki?

 

Ülkemizde güçlü ve başarılı kadınların sayısı gün geçtikçe artıyor, bu mutluluk verici. Ya görünmeyenler…  Her kadın kendi dünyasının üst düzey yöneticisi bence. O bu kadar iyi yönetirken etrafını, mutluluğu hak etmesi çok normal değil mi?

 

Son dönemde sıkça duyduğumuz kadına ve çocuğa yönelik çıkan acı haberler içimizi sızlatıyor. Burada yine bize büyük iş düşüyor…  Biz iyi, ahlaklı, vicdanlı çocuklar yetiştirmekle yükümlüyüz. Yükümüz ağır ama bunu bizden başka kimse yapamaz!

 

Bu ay klasik bir kadınlar günü sayfası hazırlamak yerine, kendi alanında başarıyı yakalamış, güçlü ve sevilen önemli isimleri röportajlarıyla bir araya getirdik. Yazar Hatice Kübra Tongar, Tasarımcı Büşra Köse nam-ı diğer Bluemerr, Minyatür Sanatçısı Gülçin anmaç ve Sunucu Gizem Hatipoğlu  Mart sayımızın konukları…

 

Mart ayı demek, bahara giriş demek… Bahar tüm ahengi ile stil sayfalarını renk cümbüşüne çevirmiş durumda. Çok güzel parçalar seçtik sizin için, baktıkça içinizin açılacağı cinsten…. “Bahar” kadının güçlü tarafını yansıttığımız moda kareleri çok hoşunuza gidecek…

 

Son dönemde sıkça duyduğumuz konu başlıklarından biri olan “Glütensiz Yaşamı” enine boyuna inceledik. Çıkan sonuç; “Şekersizlikten değil, şekerden kork!”

 

Ve saçlar… Kapalı kalan, hava almayan, kışın, soğuğun gazabına uğramış saçlar için uzmanlardan bakım tüyoları aldık…

 

Bu ay üç aylara giriyoruz. İçinde bulunduğumuz ay içerisinde yaşayacağımız Regaip Kandili ve bu mübarek günler hepimiz için hayırlara vesile olsun…

 

İrem Uluerciyes

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak