Güneş Işınlarına Dikkat!

Yaz denilince aklımıza ilk gelen şeyler; deniz, güneş, kum ve uzun bir dinlenme oluyor. Yıl boyunca kapalı alanda çalışarak güneşin enerjisi ve vitaminlerinden uzak kaldık. D vitamini ihtiyacımızı güneş enerjisinden karşılasak da yan etkilerini de gözden kaçırmamamız gerek. Bilindiği gibi uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmak kalıcı cilt lekelerine neden oluyor.

Cilt yaşlanması ve deri hastalıklarının temel sorumlusu güneş ışınlarıdır. Tükettiğimiz besinler, güneşin zararlarına karşı çok önemli rol oynasa da yaz aylarında bu türlü cilt hassasiyetlerine maruz kalmamak için güneş koruyucu kremlerimizi de çantanızdan ayırmamanız gerek. Sizler için seçtiğimiz en iyi güneş koruyucu kremlerine mutlaka göz atın!

 BIODERMA – PHOTODERM MAX LAIT

Normal ve kuru ciltler için süt dokuya sahip Bioderma güneş koruyucu kremi, Hücresel Bioprotection® formülü ile hücreden başlayan koruma sağlar, oluşabilecek hasar riskinin azaltılmasına ve güneş kaynaklı cilt yaşlanmasının önlenmesine destek olur.

SEBAMED – MULTI PROTECT SUN CREAM

Güneş ve güneş ışınlarının zararlı olarak nitelendirilebilecek olan tüm etkilerinden korunmayı sağlayan Sebamed güneş kremi, özellikle koruyucu etkilerinin yanı sıra cilt için 24 saatlik tam bir koruma sağlayarak ihtiyacı olan tüm nemi bu süre zarfında devam ettirebiliyor. Ürün özellikle açık ve hassas cilt tipine sahip olanlar için ideal…

MURAD – AGE BALANCING MOISTURISING DAY CREAM

Cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı 30 güneş koruma faktörü ile korumayı destekleyen ürün, zengin içerikli kolay emilen yapısı ile cildi derinlemesine besliyor. Cilt kuruluğunu engellemeye ve cilde ışıltı vermeye yardımcı olur. İçeriğindeki Shea yağı ve amino asit kompleksi ile cildin esnekliğini arttırmayı desteklerken cilde uzun süreli nem vermeye yardımcı olur.

NUXE –  SUN CREME FONDANTE HAUTE PROTECTION

Işıltılı bir cilt vadeden ürün aynı zamanda hücresel yaşlanmaya karşı da koruma sağlıyor. Yüzün yanı sıra hassas bölgeler, eller için de kullanabileceğiniz güneş kremini çoğu insanın sorun ettiği beyaz tabaka görünümü de bırakmıyor.

CLINIQUE – BROAD SPECTRUM SUNSCREEN OIL-FREE FACE CREAM

Mineral ve UVA/UVB filtrelerinin, SolarSmart + teknolojisinin eşsiz karışımına sahip ürün, cildi kırışıklıklara yol açabilecek güneş hasarlarına karşı korur; kadifemsi formülü ile kolayca yayılır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın