Güneş Kreminde Aranan Her Şey Onda!

Dünyaca ünlü ispanyol markası olan Heliocare, yepyeni güneş ürünleriyle bu yaza damgasını atıyor. Heliocare ürünlerinin temel içeriği, güneş korumasında benzersiz bir formüle sahip. Ürünlerin içeriğini, Polypodium Leucotomos olarak bilinen ve foto koruma özelliği olan doğal bir eğreltiotu türünün özü oluşturuyor.  Bu içeriğiyle 80’nin üzerinde uluslararası bilimsel araştırmaya da konu olan Heliocare, Fernblock adı verilen bir teknolojiyle üretiliyor.

 

POLYPODİUM LEUCOTOMOS

Polypodium Leucotomos ekstresi, yani Orta Amerika’da yetişen bir tür eğreltiotu özü içeren Heliocare ürünleri, ileri düzey güvenli güneş koruması sağlıyor. Yüz yıllar önce suda yaşamdan karada yaşama adaptasyon sırasında kendini güneş radyasyonundan korumak için doğal bir mekanizma geliştiren bu eğrelti otu, Heliocare’e özel Fernblock teknolojisiyle, UVA ve UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruyan, doğal bitkilerden elde edilen bir formüle sahip oluyor. Bu sayede Polypodium Leucotomos, bilinen en güçlü antioksidana dönüşüyor.

 

HELİOCARE ÜRÜNLERİ 4 SEVİYELİ CİLT KORUMASI SAĞLIYOR

1- Foto yaşlanmayı önleyen antioksidan koruma.
2- Cildin savunmasını sağlayan immünolojik koruma.
3- Hücre DNA’sını koruma.
4- Işığın yaşlandırıcı etkisine karşı koruma.

 

BÜTÜN GÜNEŞ KORUMA İHTİYAÇLARINA ETKİLİ TEK MARKA

UVA/UVB ışınlarının yanı sıra kızılötesi ve gözle görünen ışınlara karşı koruyucu özelliğe sahip olması, aynı zamanda cilde nem vermesi, foto yaşlanmayı önleyen en kuvvetli antioksidanları içermesidir. Heliocare, bütün güneş koruma ihtiyaçlarına cevap verebilecek oral ve topikal serisi olan tek markadır.

HELIOCARE AİLESİ’NİN ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLERİ

TÜRKİYE’DE EN ÇOK SATAN ÜRÜN: GELCREAM COLOR LİGHT

Tüm cilt tipleri için jel formunda yağsız renkli güneş kremidir. Eşit cilt tonu sağlar, yüzdeki kusurları azaltır. Jel krem ​​dokusu cildi nemlendirir. Heliocare güneş korumasının ve makyajın en iyisini birleştiren bir antioksidan formüle sahiptir. Eğreltiotu özü, yeşil çay ve E Vitamini içerir. Doğal bir görünüm sunan, açık ve kahverengi olmak üzere iki tonu mevcuttur.

HASSAS CİLTLERİN SEVGİLİSİ: HELİOCARE 360 WATER GEL

2019 yılında Avrupa’da “BEST SELLER” ödülünü almış bir güneş koruyucusudur. Full Spektrum koruma ile tüm güneşin zaralı ışınlarına ve aynı zamanda bilgisayar, cep telefonu, tabletlerin yaydığı zararlı ışınlara ve mavi ışığa karşı tam koruma sağlar.(UVA*UVB*HEVL*IR-A)

Yenilikçi teknolojisi sayesinde düzenli kullanımda 2 haftaya kadar nemlendirme özelliği vardır.Nemlendirme ve parlaklık etkisi gün geçtikçe daha iyi kendini gösterir.Ekstra nemlendirici kullanmaya ihtiyaç duymazsınız.

Ultra hafif yapısının yanı sıra göz toleransı ve hızlı emilim özelliğine sahiptir. Bu sayede Gözlerde yanma,kaşıntı ve yaşarma yapmaz.Suya ve Kuma dayanıklıdır.Mükemmel bir makyaj bazıdır. Yağlı akneli ciltler olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur.

GÜNÜN HER SAATİ MÜKEMMEL KORUMA İÇİN: HELİOCARE COLOR CUSHİON COMPACT SERİSİ

Günün herhangi bir saatinde rötuşlar için mükemmel bir kompakttır. Özel formülü, UVB ve UVA; görünür ve kızılötesi ışınlarına karşı bağışıklık sistemini koruma performansını en üst düzeye çıkarır. Cildi harmanlayan, koruyan ve nemlendiren çok yüksek bağışıklık sistemi koruması sağlar. Özel antioksidan kompleks, yeşil çay ve güneş koruyucu etkisini güçlendiren C ve E vitaminleri kombinasyonu içerir.Yağ İçermez, mat görünümlüdür. Yüksek tolerans özelliğine sahip olup cilde %100 uyum sağlar. Alkol ve paraben içermez. Tüm cilt tipleri için çok yüksek koruyucudur. Lekelere ve hiperpigmentasyonlara karşı korunma sağlar. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur ve kızarıklıkları gizlemek için dermatolojik tedaviler için de kullanılır.

ENDOCARE C-PURE AMPUL

Yeni bir lansman ürünü daha!!! Zarar görmüş ya da foto yaşlanmaya maruz kalmış ciltler için geliştirilmiş yenilikçi bir formül. Dermokozmetik uygulamalar sonrası (peeling, botoks, dolgu, lazer vb.) cildi tedavi eder. Dermatolojik tedavilerde destekleyici olarak doku onarımı sağlar. İçerisinde patentli, SCA % 20 büyüme faktörü bulunur. %15 Saf C vitamini, % 2 E vitamini ve antioksidanlar içerir.  Doğal parlaklık verici ve nemlendiricileri sayesinde ciltte anında taze bir etki yaratır ve parlaklık verir. Düzenli kullanımla ciltteki kırışıklıkları ve çizgileri azaltır, zamanla yok olmasına sebep olur. Paraben ve alkol içermez. En iyi sonuç için günde bir ampul olmak üzere 14 gün boyunca akşamları uygulanır. Düzenli kullanıldığında kırışıklıkların % 47 sinde azalma meydana gelir.

SCA NEDİR?

Endocare ürün serisinin içerisinde bulunan SCA Cryptomphalus Aspersa yumuşakçasından elde edilen, biyolojik olarak aktif olan bir büyüme faktörüdür. SCA, güçlü bir antioksidandır. Dünyanın en iyi hücre yenileyicisi olarak fibroblastları aktive ederek yaşlanma karşıtı etki gösterir. (Endocare ve Heliocare ürünlerinin üretimi veya geliştirilmesi sırasında hiçbir canlıya zarar verilmemektedir.)

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak