2016 Sonbahar Ve Kışına Damga Vuran Ayakkabı Trendleri!

Gardıroplarınızın en zamansız parçaları stilettolar, zarif tarzları ve ince topuklarıyla yer zaman çok alımlı olmaya devam ediyor.
Burnu açık modeller sonbahar/kış sezonunda parmak dekolteli ayakkabı ve bootilerle hem çoraplı hem de çorapsız olarak giyilecek.

burnu açık

Bilekte son bulan Bootiler en şık kombinlerin ana parçalarından olmaya yine kararlı görünüyor. Sezonda en fazla dikkat çekmesi düşünülenler arasında Yılan derisi ayakkabılar ve çizmeler bulunuyor.

Yılan derisi zamansız parçalar arasında ve bu deri her tür ayakkabı modelinde tasarımcıların dikkatlerini çekiyor.

yılan derisi

Bu sezon model ve çeşitlilik oldukça fazla bunlardan biri de gladyatör tarzda ipli kısa ve uzun Lace-up çizmelerden oluşmakta. Lace-up çizmeler feminen ve şık görünmek isteyen bayanların ideal seçimleri arasında.

Esnek ve ince lateks kumaşlarla çizmelerde kullanılıyor tamamen göz alıcı stiller yakalıyor. Bu kış sivri burun çizme ve ayakkabılar ayaklarınıza yakınlık gösterecek.

Şıklık ve rahatlığına düşkün bayanlar için tavsiye edilenler arasında kısa topuklu modeller bu seçimlerin arasında…

Kürklü ayakkabılar bu sezonda ayakkabıların dışına taşınacak gibi gözüküyorlar. Tayt görünümlü çorap çizmeler iddialı bayanların vazgeçilmezleri olmaya devam edecek. Şeffaf topuklu ayakkabı modelleri farklı modellere imzasını atacak. Süet çizmeler kış günlerinin en ideal modellerinden olacak.

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak