Anahtar Parça: ‘Oversized’ Kaban

Soğuk havaların kurtarıcısı, tek parça ile şıklığın anahtarı kabanların oversized modelleri, çoğu kişiye kaba gelse de trend ve şık gözükmek isteyen hanımların dolaplarında mutlaka yer vermeleri gereken modellerin başında geliyor.
 
Evde var olan kabanımızı dolaptan çıkardık veya yeni sezondan bir parçayı satın aldık. Peki, nasıl kombinleyeceğiz?
 

oversized

 
Hangi Parçalarla Giymeliyiz?
 
Bu tarz kabanları giyerken en çok dikkat etmeniz gereken detay, içine giyeceğiniz günlük kıyafetlerinizin de oversized form ile uyumlu olması. Bu formu en kolay skinny diye adlandırabileceğimiz dar kesimli parçalar ile sağlayabilirsiniz. Dar paça jean bir pantolon üzerine giyeceğiniz bluz, gömlek veya bol trikolar; altına giyeceğiniz spor ya da topuklu ayakkabılarla cool bir görünüm sağlayabilirsiniz. 1960’larda bir özgürlük hareketi olarak karşımıza çıkan ‘’hippi’’ stilinin modern zamanlardaki hali İspanyol paça pantolonu da yine kalın ve yüksek topuklarla tercih edebilirsiniz.
 

kaban

 
Oversized kabanlarla etek giymek isterseniz de kalem formunu tercih etmeniz doğru bir kombin ortaya çıkaracaktır. Dikkat etmeniz gereken nokta, etek boyunun kabanınızdan uzun olmamasıdır. Bu kombinle kısa boylu hanımların spor ayakkabı, babet veya oxford tarzı ayakkabılardan uzak durmasında da fayda var. Stiletto gibi ince formlu topuklu ayakkabılar, bu paltolar ile sizin için çok daha uyumlu olacaktır.
 

oversized

 

oversized

Daha farklı bir görüntü yakalamak isteyenler için ise bu kabanlar ile birlikte belinize takacağınız ince veya kalın, kabanınıza uygun renklerdeki kemerler yardımınıza yetişiyor. Böylelikle hem bel bölgenizi daha ince göstermeyi başarmış hem de sıra dışı bir şıklık yakalamış olursunuz…Fazla kiloları saklamada da vazgeçilmez olan oversize kabanlarla henüz tanışmadıysanız, bir şans verin.
 

oversized

 

oversized

 
 

oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

​oversized

 

​oversized
Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın